Dezvăluirile emoționante ale ”războinicei” Nicoleta Luncă la o zi de la pierderea finalei Exatlon! ”Mi-a spus să nu plâng”! Declarații exclusive despre decizia adversarei sale, Andreea Arsine, de a-i da o parte din premiu

Nicoleta Luncă a povestit momentul în care Andreea Arsine i-a spus că îi va da o parte din premiul câștigat la Exatlon

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Duminică seara, sezonul 3 de la Exatlon s-a încheiat, iar cei care au reușit să pună mâna pe mult râvnitul trofeu au fost ”faimoșii” Andreea Arsine și Ion Surdu.

Dincolo de trofeu, cei doi au intrat și în posesia unui premiu de 50.000 de euro fiecare, astfel că, din acel moment, conturile vedetor au crescut în mod simțitor.

Citeste si: Florin Busuioc se întoarce pe scena unde a făcut infarct! Cine îl va supraveghea atent în timpul spectacolului

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cumplit! Un român și-a omorât iubita în Spania, apoi s-a aruncat de la etajul 5. Cine era bărbatul care a stat 10 ore lângă cadavrul femeii

Citeste si: Deces șocant în România. S-a aruncat în fața trenului! Nimeni nu poate înțelege ce s-a întâmplat

Nicoleta Luncă a spus totul despre Andreea Arsine! ”Înainte de premiere, a venit la mine și mi-a zis... o să îți fac o surpriză” 

În mod surprinzător pentru mulți, imediat, chiar la premiere, Andreea Arsine avea să facă însă un gest care a impresionat pe toată lumea și, în special, pe Nicoleta Luncă, adversara ei din finală, ”războinica” pe care toți o vedeau favorită la titlul suprem, prin prisma rezultatelor extraordinare avute pe întreaga perioadă a competiției, în ciuda unor condiții grele îndurate de ea și echipa din care a făcut parte. ”Faimoasa” i-a donat o parte din premiu și a specificat clar acest lucru în Republica Dominicană.

De altfel, în premieră pe WOWbiz.ro, Nicoleta Luncă a spus totul despre Andreea Arsine și intențiile pe care sportiva le-a avut. ”Înainte de premiere, a venit la mine și mi-a zis așa… Nico, eu vreau să îți fac o surpriză, dar să nu începi să plângi. Apoi, pe podium, a zis clar că vrea să îmi dea o parte din cei 50.000 de euro câștigați, fiindcă ea consider că merit! În momentul acela, am izbucnit în lacrimi! Am fost foarte emoționată și, sincer, nu m-am așteptat la așa ceva niciodată. Îi mulțumesc mult Andreei și sper ca Dumnezeu să îi dea înzecit înapoi ce mi-a oferit ea”, a declarat finalista Exatlon la emisiunea ”Ștafeta mixtă” de la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate