Dezvaluirile halucinante ale preotului care sustine ca a ajuns in patul lui Cristian Pomohaci: "Am facut amor cu el. A durat 3 ore! Ma mangaia si..."

Autor: A.N.C.
 
Apar noi dezvaluiri halucinante in cazul lui Cristian Pomohaci. Un preot tanar sustine ca a intretinut relatii sexuale cu Pomohaci si a povestit pas cu pas cum a decurs prima noapte dintre ei. 
 
"Da, mi-a trimis poze cu el. Tot timpul îmi scria. Îmi scria după miezul nopţii. Chiar în seara de Revelion, m-am chemat la Mureş, la el în parohie.
Îmi zicea: 'copil frumos, mi-e dor de tine!' Îmi dădea şi mesaje vocale. Îmi trimitea poze nud. Îmi trimitea şi poze cu faţa lui. Mă mai chemase şi înainte. Ne-am întâlnit, la Mureş. M-a luat cu maşina din autogara Siletina. Mă atingea, îmi spunea: 'la bătrânul, la bătrânul ce-i faci în seara asta?' La apartament am întreţinut relaţii amoroase cu el. A durat cam 3 ore. Îmi spunea: 'copil fain, doamne, ce copil fain!'. Mi-a zis să stau cu el, că mă ajută că are el pile
", a povestit tanarul preot.
 

 

 
 
"Am stat cu el 4 ore atunci. Îmi zicea să rămân peste noapte că îmi lasă cheile de la apartament, îmi lasă tot ce vreau.
Eram un pic silit. M-a dus el la autobuz. Da, îmi mai trimitea mesaje. Mi-a povestit că întreţinerea relaţii cu nişte copii, că sunt frumoşi, că sunt copii cu suflet mare. La toţi le-a dat apartamente"
, a mai declarat preotul.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies