Dezvăluirile lui Andrei Pleșu: ”În clasa a doua eram campion la țurcă!”

Fostul ministru Andrei Pleșu a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria lui petrecută în zona Buzăului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Aflat în Buzău, fostul ministru Andrei Pleșu (71 de ani) a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria lui petrecută pe meleaguri buzoiene. În cadrul unei conferințe organizate la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, Pleșu a povestit că a făcut câteva clase la școala din Pârscov, acolo unde tatăl său, medic, fusese repartizat o perioadă.

Citeste si: Prieten cu Andrei Gheorghe, fiul lui Andrei Plesu este dezgustat: "Declaratii pline de elogii venite de la niste gunoaie.."

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Neagu Djuvara a fost inmormantat la cimitirul Bellu

”Mă simt legat în mod special de Buzău pentru că eu am făcut două clase primare la Pârscov. Acolo, la școala din Pârscov, am avut și primele experiențe profesionale și existențiale. Cea profesională este că acolo am luat prima mea diplomă de competență. Eram în clasa a doua și am luat diploma de campion la țurcă”, a povestit Pleșu. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România după ce a fost acuzat că face trafic de droguri: “Mi-am pierdut serviciul, siguranța și credința în această țară”

Scandal uriaș! Fiul lui Andrei Pleșu a fost arestat din cauza drogurilor!

Olivia Steer, făcută praf pe Internet! Vezi cele mai amuzante meme după ultima ei apariție la TV

Andrei Plesu a omagiat-o pe Stela Popescu inainte ca actrita sa moara: “La cat este de populara si de sarmanta, ar fi putut culege mai multe voturi decat toti sforarii de partid...

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies