Dezvaluirile lui Liviu Varciu despre viata lui amoroasa: "Tot anul a fost groaznic" Ce replica a avut Anda Calin

Liviu Varciu a vorbit despre faptul ca, in ciuda incercarilor lui de a ramane langa o femeie pentru tot restul vietii, toate relatiile lui au ajuns la sfarsit.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Liviu Varciu a fost invitat intr-o emisiune de televiziune si a marturisit ca motivul pentru care relatiile lui nu merg este faptul ca eu nu are noroc in dragoste. In ciuda faptului ca a tot incercat sa isi intemeieze o familie, artistul este din nou singur. El s-a despartit recent de Anda Calin, mama fiicei sale de aproape un anisor. 
 
"Eu nu ştiu cum au stat fetele ălea cu mine. Am stat acum şi m-am gândit ... am şi eu o vârstă, am 37 de ani. La un moment dat mi-am dat seama: băi, poate eu am o problemă. Stăteam şi zic: Băi, sunt groaznic, dar poate sunt groaznic doar când sunt bolnăvicios, eu răcesc de vreo 6 ori pe an, deci cred că tot anul a fost groaznic şi am zis poate eu sunt de vină. Îmi pare rău dacă am greşit cumva şi voi nu aţi fost de vină, poate da, acum zic că am fost eu de vină", a declarat Liviu Vârciu in cadrul emisiunii in care se afla. 
 
Anda Calin a fost si ea invitata intr-o alta emisiune si, intrebata despre declaratia fostului ei iubit, ea nu a avut prea multe de zis "Aşa spune el că nu a avut noroc", au fost cuvintele brunetei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate