Dezvăluri incredibile ale Prodancei despre Răzvan Ciobanu! Ce îi spunea regretatul designer în privința hainelor. ”Tu??? Poți să ieși în fundul gol că ești frumoasă!”

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o avea cu Răzvan Ciobanu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Moartea lui Răzvan Ciobanu a marcat-o teribil pe Anamaria Prodan, una dintre apropiatele omului de modă. Aflată în Emirate, agenta a vorbit în premieră pentru WOWbiz.ro despre regretatul designer, decedat, ieri, într-un teribil accident de mașină. ”Răzvan ... copilul teribil al modei românești, prietenul incredibil de  devotat, mereu acolo când am avut nevoie de el, omul minunat și sensibil, parte din sufletul meu. Acesta era Răzvan Ciobanu”, a declarat Ana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Impresara a povestit și despre felul în care s-a împrietenit cu Răzvan Ciobanu! ”Ne știm de pe vremea când a lansat prima colecție. Cred că avea 19 ani. Se uita la mine că eram diferită. Și eu la el la fel. Am intrat în vorbă cu el și a fost chimie la secundă.

Mi-a făcut rochii pt toate evenimentele importante din viața mea, inclusiv la nuntă. Până și inelele, pe care le foloseam ca accesorii, tot el le caută pe la toate firmele. Îmi alegea ce credea el că mi se potrivește. Era atât de fericit când apelam la el. Îmi amintesc că scotea inelel și mi le arată razând, apoi, îmi zice… ”Anaaaaaa o să se uite toți la ține ore în șir înmărmuriți” Parcă-l aud și parcă îl văd, râdea și bea Pepsi”, a mai povestit Prodanca pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și-a făcut o intervenție estetică! Fanii au reacționat imediat

Citeste si: Doliu la Hollywood! Celebrul regizor John Singleton a murit

Citeste si: Poziția oficială a Bisericii Ortodoxe după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat fără slujbă pentru că era gay

fara descriere

Anamaria Prodan a făcut dezvăluri uluitoare despre Răzvan Ciobanu! ”Îl sunam la 10 noaptea. Nu aveam timp ziua”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluri uluitoare despre Răzvan Ciobanu, omul care îi era atât de apropiat. ”Stăteam și râdeam, bârfeam și povesteam. Lângă Răzvan treceau orele fără să realizezi. Îl sunam la 10 noaptea. Nu aveam timp ziua. Râdea. Abia pleca de la atelier. Ne prindea miezul nopții povestind. Îi trimiteam poze când voiam să ies undeva. ”Cum mă îmbrac Razvan?”, îi ziceam, iar el îmi replica… ”Tu???? Poți să ieși în fundul gol că ești frumoasă!” Pffff așa prieten .... rar se nască oameni că el”, a conchis vedeta pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate