Dezvăluri incredibile în cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în momentul în care războinicii s-au ”logodit” pe plajă în fața colegilor!

Karina și Andrei de la Survivor România formează un cuplu de mai binde o lună și jumătate, după ce, în fața colegilor, s-au ”logodit”

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Karina și Andrei de la Survivor România trăiesc o poveste de dragoste frumoasă în Republica Dominicană, una care, însă, pare să îi deranjeze pe războinici în aceste momente.

Totul s-a întâmplat de Dragobete, atunci când Andrei Ciobanu s-a decis să dea lucrurile pe față și să nu se mai ascundă. Îndrăgostit lulea de colega lui, Karina, încă de la începutul show-ului, războinicul s-a apropiat, inițial, timid de frumoasa concurentă,dar, pe parcurs, marcajul lui a devenit unul strâns! Mai mult decât atât, de Ziua Îndrăgostiților, lumea a rămas șocată de turnura pe care a luat-o situația! Andrei a decis că este cazul să treacă la alt nivel și să îi spună fetei ce simte cu adevărat pentru ea.

Citeste si: Andrei si Cristian, cearta apriga in consiliu, la scurt timp dupa cea de-a doua nominalizare! "Nu m-am dus la nimeni sa fac o strategie! Am vrut sa joc jocul asta corect, demn si sportiv!" Iata la ce jigniri s-a ajuns!

fara descriere
Andrei i-a spus ce sentimente are Karinei de Dragobete

Într-un moment de romantism, Andrei de la Survivor România a dus-o pe Karina, pe plajă, loc în care i-a pregătit o surpriză, o inimioară confecționată chiar de el, iar cu ocazia asta i-a furat și un sărut pasional, chiar în fața camerelor de filmat. ”Nu aș fi crezut că am să simt astfel de lucruri, dar s-a întâmplat”, avea să spună bărbatul, care i-a mai oferit și o scoică, gen medalion, pe post de...inel!

fara descriere

Dacă la vremea respectivă, era numai lapte și miere, ei bine, de câteva zile, situația a luat o turnură surprinzătoare, întrucât, colegii celor doi războinici au trecut la un atac sub centură. Fără menajamente, Cristian a spus clar că Andrei și Karina ar face un cuplu fake, doar ca strategie de voturi și de a rămâne în concurs! În plus, alături de ceilalți l-a nominalizat pe Andrei pentru eliminarea din show, în condițiile în care acesta este cel mai bun concurent din show-ul de supraviețuire.

Citeste si: Clasament-surpriză la Survivor! Faimoasa Emy, mai bună decât Andrei! Grațiela, cifre mai bune decât Asiana

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba despre Iancu! ”A bătut-o pe sora lui! Atât este de căpos și orgolios!” Declarații exclusive despre războinicul de la Survivor România

fara descriere

Karina și Andrei de la Survivor România s-au ”logodit” pe plajă! ”Unde este adevărul? În clipa în care ne-ați îmbrățișat sau în aceste momente, când ne băgați cuțitul în spate?”

Atitudinea războinicilor i-a luat prin surprindere pe protagoniștii poveștii de iubire, astfel că au început și dezvălurile și din partea lor. Karina și Andrei de la Survivor România s-au ”logodit” pe plajă și au povestit cum toți i-au felicitat și susținut atunci. ”În momentul în care eu și Karina am devenit un cuplu, voi ați fost lângă noi la malul oceanului, ați văzut întreaga scenă. Ați venit și ne-ați spus numai cuvinte frumoase, ați mers pe ideea că ne potrivim, iar Survivor înseamnă și iubire, nu numai competiție. Nimeni nu a avut nimic împotrivă! Acum, constat că nu credeți în relația noastră, că noi suntem falși, că ne-am unit forțele doar pentru a face strategii. Unde este adevărul? În clipa în care ne-ați îmbrățișat sau în aceste momente, când ne băgați cuțitul în spate?”, au fost cuvintele războincului la Consiliu,care, astfel, a dorit să arate că la ”oficializarea sentimentelor”, colegii au fost prezenți, deși lucrul acesta nu s-a văzut pe micul ecran.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate