Dezvăluri șoc din casa Puterea dragostei! "Alex Zănoagă nu îl vede pe Jador ca pe o amenințare în relația cu Simina"! Thalida spune ce a observat în mediatizatul scandal din show

Thalida pune punctul pe ”i” în trio-ul Jador-Simina-Alex Zănoagă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Thalida este ultima plecată din casa Puterea dragostei. Bruneta speră să se întoarcă însă în competiție și cere ajutorul fanilor să o voteze, fiindcă, susține ea, mai are multe de arătat în competiția amoroasă.

În ciudă faptului că nu a făcut un cuplu, tânăra merge pe idea că ar fi posibilă o relație și pentru ea în show, așa cum se întâmplă în cazul Siminei cu Alex Zănoagă.

"Ei formează un cuplu frumos și, în ciuda tuturor lucrurilor, relația va funcționa și vă spun și de ce. Alex este foarte sigur pe sentimentele lui și pe cele ale Siminei, restul nu contează", a declarat Thalida, într-un live exclusiv la Wowbiz.ro.

Citeste si: Anunțul Ministrului Educației! Ce se va întâmpla cu ora de dirigenție

Citeste si: Andreea Mantea a luat decizia! Pleacă de la Puterea Dragostei: "De ce să mai ţip la concurenţi? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu?"

Citeste si: Andreea Marin, față în față cu Iulia Albu! Ce a transmis fosta soție a lui Mihai Albu: „Am descoperit o persoană...”

fara descriere

Jador nu mai are nicio șansă la Simina în casa Puterea dragostei! ”Legătura lor s-a rupt de multă vreme”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Thalida a încercat să exemplifice  și de ce Jador nu mai are nici o șansa la Simina în casa Puterea dragostei. "Legătura lor s-a rupt de multă vreme. Ea nu mai simte la fel. În plus, trebuie și să stea în gardă pentru că pe iubitul său îl deranjează atitudinea manelistului. Alex Zănoagă are niște reacții negative fiindcă nu suportă jocurile, glumițele, clinciurile dintre Simina și Jador. Le consider nepotrivite și, la un moment dat, trebuie și să se termine”, a spus fosta concurentă pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate