Dezvăluri uluitoare! Andy de la Puterea dragostei recunoaște! ”Am făcut sex cu Roxana”! Avem detalii exclusive despre relația dintre cei doi concurenți

La ieșirea din casa Puterea dragostei, Andy a spus totul despre fosta lui iubită, Roxana.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Timp de o lună, Andy și Roxana au format un cuplu foarte frumos în casa Puterea dragostei! Mulți mergeau pe ideea că povestea lor de iubire va ține chiar și după show-ul amoros, întrucât, cei doi păreau extrem de potriviți!

Din păcate, atunci când nimeni nu se aștepta decât la o eventuală logodnă, Simina, una dintre concurente, a aruncat bomba! Bruneta a dezvăluit că Roxana l-ar trăda pe Andy cu alt bărbat, și anume, Alexander, un competitor din Grecia, venit cu același scop în format, adică de a se îndrăgosti! Diferența era aceea că trebuia să își aleagă o fată din țara lui pentru a rămâne în concurs!

Citeste si: Eugenia, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a născut! Au ales deja numele bebelușului

Citeste si: Raluca a plâns la "Puterea Dragostei"! Este geloasă pe Roxana! Ricardo a avut o reacție violentă

Citeste si: Andy, Jador și None, confruntarea la TV! Ce a spus None despre sărutul Siminei cu Andy

fara descriere

Andy a făcut sex cu Roxana la Puterea dragostei! ”A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată!” 

Totuși, până la a-și îndrepta atenția spre grec, frumoasa Roxana a fost trup și suflet pentru Andy, în plus, există și o dovadă în acest sens!

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că între cei doi concurenți nu a fost doar o legătură adolescentină, ci ar fi trecut și la fapte! Concret, Andy a făcut sex cu Roxana la Puterea dragostei, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor cupluri din competiție! ”A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu, în exclusivitate, pe WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate