Dezvăluri uluitoare despre Simona Halep! ”În zece zile, s-a decis să își taie sânii”. Când s-a întâmplat asta și de ce

Simona Halep a făcut sacrificii enorme să ajungă în tenis numărul 1

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

In fotografie: Simona Halep în 2008

Simona Halep este regina absolută a tenisului românesc! Cu două titluri de la Mare Slam în palmares și poziția nr 1 în clasament de-a lungul timpului, sportiva din Constanța a depășit toate așteptările, inclusiv ale primilor săi antrenori.

"Avea trei mari probleme în trecut, toate loviturile ca tehnica erau foarte deficitare (mai ales dreapta), avea o problema de bust si dacă nu se decidea sa se opereze nu avea șanse ca jucătoare. În plus, era foarte introvertita, nu putea vorbi nici la telefon decât cu familia. Stilul ei de joc era foarte haotic, lovea toate mingile tare chiar daca greșea, tehnica nu o ajuta deloc", a dezvăluit Firicel Tocmai, unul din tehnicienii cu care Halep a învățat din tainele sportului alb.

fara descriere
Citeste si: Andrei Poptelecan, unul dintre noii concurenți de la Puterea Dragostei, a cucerit deja o fată. Ce i-a spus tânăra după prima emisiune: „M-am îndrăgostit”

Citeste si: Ninsoare ca în plină iarnă în România! Imagini VIDEO incredibile

Citeste si: Elev bătut în internatul unui liceu din România! Agresorul a fost trimis în judecată, dar e în Franța!

fara descriere

Simona Halep și-a tăiat sânii! ”A decis să își facă intervenția la bust, la o clinică din Germania” 

Firicel avea să detalieze recent, după ce românca a câștigat Wimbledon, de ce Simona Halep și-a tăiat sânii! ”Așa cum am spus îi era greu să progreseze. De aceea, am avut o discuție pe această temă, cu ea, cu părinții și, într-un final, a luat hotarârea să se ajungă la măsuri radicale.  În zece zile, Simona a decis să își facă intervenția la bust, la o clinică din Germania. Fireste, a fost o hotarâre extrem de grea, de riscantă, dar, în timp, s-a dovedit a fi perfectă. Halep este, acum, cea mai bună din lume”, a spus antrenorul la Digi Sport.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate