Dezvalurile emotionante ale Manuelei Harabor: "Cat de mult am plans atunci in camera de hotel, ascunsa de ochii tuturor, nu cred ca intereseaza pe nimeni!"

Actrita Manuela Harabor a marturisit cat de mult a suferit din cauza ca prietenii ei nu l-au inteles pe fiul ei autist, Andrei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Manuela Harabor are un fiu autist, pe Andrei (25 de ani), pe care-l creste singura, tatal acestuia, regizorul Dan Chisu, nerecunoscandu-l in prima instanta. Recent, actrita a dezvaluit cat de greu a fost sa-l integreze pe Andrei in grupul amicilor sai.

"Nu e uşor pentru cineva neavizat să se adapteze în prezenţa lui, e nevoie de foarte multă răbdare şi disponibilitate sufletească şi nu toţi au timpul şi nervii necesari pentru asta. Şi pe bună dreptate. Eu vă pot da mărturie de cât de multe locuri am schimbat, din câte grupuri de prieteni m-am retras pentru a nu deranja şi tulbura suflete”, a postat Manuela pe blogul ei.

"O singură dată am acceptat invitaţia unor colegi şi prieteni de a face o vacanţă împreună, prieteni care îl ştiau destul de bine pe Andrei. Nu am făcut faţă ritmului şi am simţit cât de inconfortabil s-au simţit ei în prezenţa noastră. Adulţii, pentru că cei câţiva copii, apropiaţi de vârstă cu Andrei, au dat dovadă de mult mai multă răbdare şi înţelegere decât părinţii lor. Cât de mult am plâns atunci în camera de hotel, ascunsă de ochii tuturor, nu cred că interesează pe nimeni. Am plâns din slăbiciune omenească, mă bucurasem atât de mult când primisem invitaţia, era pentru prima dată în 12 ani când putea fi şi în compania altora decât strict în compania familiei mele”, a mai dezvaluit Manuela Harabor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate