Dezvălurile pe care fosta iubită a lui Gheorghe Turda le-a făcut despre primul ei spectacol!  ”Drumul l-am făcut cu bani de împrumut! Am luat 200 de lei de la o mătușă ”

Nicoleta Voicu a povestit cum a făcut primul drum în cariera muzicală

Autor: C.I.

In articol:

Nicoleta Voicu s-a remarcat în muzica populară cu mult timp înainte de a fi iubita lui Gheorghe Turda! Talentată și carismatică, artista a încântat publicul, ani de zile, cu vocea ei specială, iar, acum, se poate mândri cu o carte de vizită frumoasă.

Citeste si: Bătrâna care face miracole cu limba! A lins peste 5000 de ochi! Cât ”taxează” pentru o asemenea grozăvie

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Crimă șocantă în Dolhești, Iași! Și-a măcelărit nepotul cu toporul, cum a fost găsit de polițiști

Citeste si: Matteo Politi, pus în libertate! Medicul cu 8 clase are de respectat condiții dure

Nicoleta Voicu a vorbit, în premieră, despre cariera ei. ”M ă făcuse sa risc tot și să-mi urmez visele”  

Puțini știu însă cât de greu este să apari în lumina reflectoarelor, ce sacrificii trebuie să faci, iar Nicoleta a parcurs și ea un drum destul de lung până la a fi un nume în domeniu.

Recent, Nicoleta Voicu a vorbit în premieră despre cariera ei și mai ales despre revenirea pe scenă, cu ajutorul unei…rude. ”Primul drum spre marea mea dragoste, muzica, după patru ani de absența, l-am făcut cu bani de împrumut. O inima cât un purice, sufletul praf, o dragoste până la capătul lumii și înapoi pentru ceea ce mă făcuse sa risc tot și să-mi urmez visele, două sute de lei împrumutați de la o mătușă și drumul spre Pașcani, unde aveam să urc pe scenă, să mor sau să traiesc din această

profesie”, a postat artista pe adresa ei de socializare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies