Diabolic! O fetiță de patru ani, violată ani întregi de tatăl și de fratele său, sub privirile mamei

O poveste terifiantă a ieșit la iveală. O fetiță a fost violată de toți membrii familiei sale, cu acordul mamei sale,

Distribuie pe:

Autor: M.V.


O faptă îngrozitoare a ieșit la iveală, după ani de chin. O fetiță, care acum are 12 ani, a fost violată ani la rând de către tatăl său, tatăl vitreg, precum și de către fratele său, toate ororile petrecându-se de față și cu încuviințarea mamei sale.

Victima în vârstă de 12 ani a fost prima dată abuzată pe când avea 3 sau patru ani, iar atacurile sexuale au început la vârsta de patru ani, potrivit anchetatorilor care au fost îngroziți de această poveste.

Tina Tregre, în vârstă de 46 de ani, a stat impasibilă ani întregi și a urmărit cum fiul său, Farrel, în vârstă de 19 ani, partenerul Tilman Carolise, în vârstă de 53 de ani și fostul său soț, Harrington Matherne, în vârstă de 66 de ani, au violat-o pe fetița originară din Louisiana, Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Nuami Dinescu. Fosta Tanța a dezvăluit cum se înțelegea cu prezentatoarea când nu erau filmate: „Am observat cum se purta cu echipa...”

Citeste si: Cristina Șișcanu și Tavi Clonda au defilat cu fetițele lor pe scenă

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, amenințată din cauza relației cu Raffa: „El știe foarte bine cine este acea fată!” Concurentul a avut o ieșire violentă

Ce făcea sora femeii când aveau loc violurile

Și ca și cum nu era totul destul de șocant, sora femeii a participat de multe ori la aceste abuzuri, fără să intervină.

Atunci când a încercat să scapă, femeia ar fi împins-o pe fetiță înapoi în cameră.

Carolise și surorile ar fi abuzat-o pe fetiță până acum doi ani, când a ieșit la iveală fapta îngrozitoare. Micuța le-a spus anchetatorilor că toți bărbații o violau în aceeași zi, iar fratele său obișnuia să își ceară scuze.

În afară de a fi violată, victima a fost bătută, înfometată, tăiată și legată de un copac, apoi obligată să doarmă în cușca unor câini.

Pe 4 aprilie, toți cei implicați în acest caz au fost arestați, iar acum sunt închiși în Centrul de Corecție Jefferson Parish, unde își așteaptă procesul. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să stea pentru tot restul vieții închiși.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate