Dialog amuzant la "Neata"! Dani: "Ce ai in cap?" Alexandra Ungureanu: "Albastru de Voronet!"

Invitata la "Neata cu Razvan si Dani" pentru a isi prezenta noua piesa, "Nu am aripi", Alexandra Ungureanu a avut parte de un dialog amuzant cu unul din prezentatori care era socat de cele doua nuante pe care le are parul artistei: albastru si rosu.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Dani, caci despre el e vorba, a ramas socat de alegerea Alexandrei de a isi vopsi parul in doua nuante puternice, albastru si rosu, si a luat-o la intrebari.

"Alexandra, ce ai in cap? Am crezut ca vei fi poetica si vei spune ca ai single-uri tari. Chiar te-ai vopsit sau e doar pentru "Neata"? Esti OK asa? Intotdeauna e scuza asta: "Bai, eu sunt artist", a glumit Dani cu aceasta.

Cantareata i-a raspuns in acelasi spirit de gluma, spunandu-i ca are albastru de Voronet in cap.

"Albastru de Voronet am pe cap. Se vede ca nu ai fost aici ultima oara cand am trecut pe la voi. Sunt asa de ceva vreme si e bine. Nu iti place? Iti bate dubios albastru asta in ochi?", i-a spus Alexandra razand.

 

fara descriere

Legat de noul ei proiect muzical, cantareata a spus ca a revenit la cantat in limba romana deoarece este din nou la moda si ca piesa noua au realizat-o in urma cu un an.

 

"Am revenit la cantat in limba romana pentru ca este din nou cool sa o faci, dar noi avem asta in plan de ceva vreme pentru ca sunt foarte multi dintre cei care asculta muzica noastra si au dorit ca mesajul sa ajunga mai repede la ei. Am facut piesa de un an, de vara trecuta, am fost inspirati de o ograda cu iarba si un foisor foarte dragut, ne-am bagat in studio si am tras mai multe piese. Ne pregatim si de un clip foarte dragut", a mai spus Alexandra la "Neata".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate