Dialog fabulos! Mitoseru l-a luat la misto pe Marculescu: "A devenit un sensibil romantic si libidinos. Fiecare mananca ce are: el burta, eu muschi"

Mihai Mitoseru si Costin Marculescu sunt prieteni foarte buni de multi ani si isi permit orice glume. Dupa ce au petrecut la greu de Craciun, cei doi au iesit la un restaurant sa se dreaga cu o ciorba buna.##VIDEO13075##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Asta este a 87-a masa de Craciun in doua zile. Servesc o ciorba de burta dupa cateva zile de multe pahare. Si aia de potroace e buna. Eu am fost la Hunedoara pe la neamurile ei. Soacra mi-a pus de toate pe masa. Si otrava, dar culmea, nu si-a facut efectul. Am facut Craciunul cu Alexandra si catelusul familiei", a marturisit Marculescu in timp ce prietenul lui facea misto de el.

fara descriereMitoseru este un tip haios de fel si are glume cu toata lumea, inclusiv cu prietenii lui pe care ii cunoaste bine si nu poate rezista sa nu ii ia peste picior putin.

"Costin are o relatie misto, el vrea sa se insoare, ea se mai gandeste. A fost si el barbat pe vremuri si acum a devenit un sensibil romantic si libidinos... aaa, nu, se insoara! Fiecare mananca ce are: el burta, eu muschi. Dupa ce te-ai simtit bine - betie - a doua zi trebuie sa te dregi cu ciorba. Pentru cei care nu beau mult de fel, a doua zi e bine sa bei putin alcool ca sa te dregi", a spus Mihai pentru Draga mea prietena.

fara descriereIntrebat ce a facut de Craciun, Mitoseru a facut misto de el insusi: "Nici eu nu mai stiu ce am facut de Craciun, am fost impreuna cu familia, cu nevasta altuia, eu m-am simtit bine, sper ca si ea. Eu am o relatie de mult timp, suntem ca doi porumbei, unul zboara mereu pe fereastra si de Craciun asa am facut eu."

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate