Dialog halucinant intre Nicolae Guta si Luis Lazarus: "Esti un paparlapa, un fel de pielea s***i"/ "Mai, gandacel bortos, tu si femeile sunteti ca baba si mitraliera!

Catalin Maruta i-a avut ca invitati, miercuri seara, pe Nicolae Guta si pe Luis Lazarus, care s-au certat ca la usa cortului. Manelistul a vorbit foarte urat cu jurnalistul si cei din regie au decis sa il cenzureze de mai multe ori.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereNicolae Guta si Luis Lazarus s-au intalnit miercuri din nou la emisiunea lui Maruta. Cei doi au inceput sa se certe dupa ce, in emisiunea de ieri, s-au intepat. Manelistul si-a dat drumul la gura si de mai multe ori cuvintele lui au fost cenzurate de cei din regie.

"Sunt siderat de Nicolae Guta", a spus Lazarus.

"Siderat ai fost si ieri", a raspuns Nicolae.

"Eu nu stiu cum sa procedez cu tine. Trebuie sa imi spui cum sa te iau
", a spus Lazarus.

fara descriere"Depinde cum mi-o iei", a spus Guta.  

"Ieri, afisand asa o nota mai agresiva, intr-un fel justificata, fiindca e tata, dar intr-un fel nejustificata, fiindca devine agresiv cu interlocutorii", a spus Luis.

fara descriere"Pai daca tu vorbesti ce nu trebuie si bati campii. Ai o fata, mai! Mai dilau, pe tine nu te tine! Esti un paparlapa, un fel de pielea sulii. Tu pe ce rol esti aici? Spui Lazarus si tragi apa", a spus Guta.

"Eu sunt analist. Pentru mine esti un zero barat", a spus Lazarus.

Scandalul a continuat si dupa prima pauza publicitara.

"Nici tu nu esti smecher asa cum te crezi. Toate femeile care se uita la noi te-au injurat si te-au suduit, te-au facut varza. Uite si pe burtosul ala, panarama lumii, se lauda ca a iubit 100 de femei! Ai o parere prea buna despre tine. Iti doresc sa iubesti inca pe atatea, poate te alegi si cu SIDA. Mai, gandacel bortos, stai linistit, ca tu si femeile sunteti ca baba si mitraliera! Cica tu ai experienta la femei? Ce experienta sa ai tu daca ai o femeie ca Beyonce langa tine?", a spus Lazarus

"Eu sunt smecher! Cu ce sa ma faca varza? Mai, paparlapa! Tu n-ai ani cate femei am iubit eu! Fraierica! Fraierica geamantan, asta e secretul: BURTA. N-ai avut tu femei ca mine, esti dracul in persoana. Nici pipi nu iti da sa faci gargara cu ea", a spus Guta.

Catalin Maruta a reusit sa ii linisteasca pe cei doi si cu toate ca nu s-au impacat, Lazarus si Guta nu s-au mai jignit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate