Dialog halucinant intre un sofer si politist: "Daca imi iei permisu' te-ai lins pe bot fraiere! Ajungi sa lingi pantofii la sefii tai! Daca ma duci la sectie, bataia voastra e data pe Realitatea in direct!"

Una dintre intersectiile de la Dristor le pune probleme soferilor care trec pe acolo, avand in vedere ca exista un indicator care obliga inainte sau dreapta, iar cei mai multi fac stanga.

Distribuie pe:

fara descriereGabriel Fatu s-a deghizat in politist si a pus la cale o farsa de zile mari unui sofer care a avut ghinionul sa se afle in fata masinii de politie si sa vireze la stanga.

Dialogul care a urmat dupa ce a tras pe dreapta a fost naucitorL "Ati luat-o razna. Ce naiba, nu vreau sa vorbesc frumos. De ce sa vorbesc frumos?Daca imi iei permisu' te-ai lins pe bot fraiere! Ajungi sa lingi pantofii la sefii tai! Daca ma duci la sectie, bataia voastra e data pe Realitatea in direct! Asa arata o panarama de om, de politist. Ia-mi buletinul si mi-l aduci maine acasa impreuna cu un buchet de flori pentru nevasta-mea".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate