Dialogul șocant dintre Pepe și o domnișoară! „Cât o ai...?”, a întrebat ea, iar artistul i-a dat un răspuns pe...măsură!

Pepe a divorțat în urmă cu doar o zi de Raluca Pastramă cu care a avut o căsnicie de 8 ani.

Pepe
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Pepe și-a început în mod oficial viața de burlac din nou, după ce în urmă cu doar o zi a divorțat în fața notarului  de fosta soție, Raluca Pastramă, cu care a avut un mariaj de 8 ani și din care au rezultat două fetițe superbe. 

Artistul a dat curs propunerii unei vloggerițe de a răspunde la cele mai picante curiozități ale acesteia și a ieșit un interviu de pomină! Pepe a vorbit fără ocolișuri despre viața sa intimă. Iată ce răspunsuri a dat cântărețul! 

Pepe
Pepe [Sursa foto: Instagram]

Bărbăția lui Pepe, sub semnul întrebării! Cum a reacționat artistul: „ Dacă ești curioasă ți-o  arăt!”

Cântărețul este un bărbat liber să facă exact ceea ce-i poftește inima, iar întrebările intime pe care vloggerița i le-a adresat nu i-au pus prea mari probleme, ci a răspuns relaxat și lejer în legătură cu

viața sa sexuală, dar și despre tipul de femei care i-au trecut prin așternuturi, înainte de căsătorie. O singură întrebare l-a luat prin surprindere pe Pepe, însă după ce s-a adunat puțin a dat un răspuns pe măsura așteptărilor! 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Vloggerița a fost curioasă să știe cât de viril este Pepe, așa că fără rețineri l-a întrebat: Cât o ai?”. 

Iar Pepe a răspuns în modul său caracteristic, plin de umor: „Dacă ești curioasă ți-o arăt. Vrei să mergi pe încredere?”. 

Pepe
Pepe [Sursa foto: Instagram]

Pepe și Raluca Pastramă, protagoniștii unui război înainte de divorț 

Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu încă de la finalul anului trecut, însă apele nu au rămas liniștite, ci aceștia au intrat într-un adevărat război, care a ținut timp de săptămân întregi primele pagini ale tabloidelor. 

Ieri, după multe lupte duse, Raluca și Pepe au divorțat în mod oficial, în fața notarului, iar acum ambii sunt liberi să-și continue viața exact aca cum își doresc. 

Pepe
Pepe [Sursa foto: Instagram]

De asemenea, niciunul nu a plecat cu buzunarul gol din mariaj, ci au împărțit în mod egal averea agonisită de-a lungul celor 8 ani de căsnicie. Tototdată, aceștia au anunțat că amândoi dețin custodia asupra celor două fete, iar copilele se vor bucura de timp petrecut atât cu Pepe, cât și cu Raluca Pastramă

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România 7 martie. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru cel mai important joc de comunicare: „Iubirea de mamă...”

Albert Oprea este nominalizat pentru eliminare la Survivor România. Reacția Războinicului: „Mi s-a spus că nu sunt adaptat...”

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri exclusive despre nuntă! ”Acum pregătim lucrurile”

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Horoscop 7 martie. O zodie are o problemă de rezolvat: Va putea lua decizia corectă?

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Interviul așteptat de toata Planeta! Cât de tare va lovi Meghan în Casa Regală FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies