Vedete

Diana Belbita, adevarul despre greutatea ei! Fosta concurenta Exatlon a dezvaluit totul la venirea in tara VIDEO EXCLUSIV

Diana Belbita s-a intors acasa dupa eliminarea de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Inca din primul interviu, de pe aeroport, Diana Belbita a vorbit despre controversatul subiect al greutatii sale.

“La inceput am slabit un pic, apoi am inceput sa ma ingras. Recunosc, pentru ca dorm foarte mult. Acolo nu ai ce sa faci, stai toata ziua si numeri scandurile alea de la cotet, numeri frunzele de palmier, dar la un moment dat nu ai ce sa faci. Asa ca eu mi-am rezervat tot timpul somnului si probabil ca asta m-a facut sa ma ingras. Am vreo 3 kilograme in plus.

La un moment dat am zis sa tin dieta, dar nu am apucat sa o duc la bun sfarsit pentru ca… astazi sunt aici. Aveam zile in care nu mancam deloc orezul pentru ca ma uitam la mine si nu-mi placea ce vad si am zis ca trebuie sa slabesc. Mai ales ca aveam senzatia ca ma misc greu pe traseu. Desi accidentarile probabil ca ma faceau sa pierd 2-3 secunde, eu tindeam sa cred ca din cauza faptului ca am doua–trei kilograme in plus”, ne-a declarat Diana Belbita.

Diana Belbita s-a intors joi dupa-amiaza in tara dupa mai bine de trei luni petrecute in Republica Dominicana, in competitia Exatlon.
 

Galerie foto