Vedete

Diana Belbita, luptatoarea profesionista de la Exatlon, se transforma intr-o tanara sexy cand iese din …cusca! FOTO

Diana Belbita de la Exatlon este luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica. Insa cand coboara din ring, sportiva se transforma intr-o tanara care numai razboinica nu pare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Palmaresul Dianei Belbita, sportiva in varsta de 20 de ani, este unul bogat.

Diana Belbita este multipla campiona de Kempo, campioana de Kickboxing si luptatoare profesionista de MMA. Faptul ca este o adevarata sportiva se vede si in competitiile de la Exatlon, unde Diana Belbita a castigat cele mai multe dintre probele la care a participat contra celor din echipa Razboinicilor.

In viata de zi cu zi, cand nu se lupta in “cusca” sau cand nu are antrenamente, Dianei ii place sa se machieze usor si sa se imbrace uneori chiar si cu rochite scurte si sexy.

 

Pe Diana Belbita o vedeti la Exatlon! Echipa Faimosilor se lupta cu Echipa Razboinicilor 

Faimosii si Razboinicii se intrec in cea mai dura competite, Exatlon. Cele 10 vedete sunt: cantareata Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor cunoscut,  cantareata Anda Adam, Giani Kirita - fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica, Anca Surdu – dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Ei se lupta cu 10 oameni obsnuiti, care insa practica intens activitati sportive si care formeaza echipa Razboinicilor: Radu Frandes, Silvia Rafaela Marcas, Bogdan Antonio Mardale, Mariana Nenu, Alexandru Nedelcu, Diana Kovacs, Ionut Stefan Floroaica, Alina Pana, Anca Mihailescu si Ionut Liviu Sugacevschi.


"Exatlon”  va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune