Vedete

Diana Belbita are o melodie compusa special pentru ea! Faimoasa de la Exatlon intra in ring pe versurile „Inca de mica se vedea ca va fi mare, acum e gata de etapa urmatoare”! Asculta piesa care o motiveaza pe "Printesa razboinica!"!

Fanii sunt incantati ca Diana Belbita are o melodie pe care intra in ring inaintea luptelor de K-1 si MMA.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Diana Belbita are o melodie compusa special pentru ea! Faimoasa de la Exatlon intra in ring pe versurile „Inca de mica se vedea ca va fi mare, acum e gata de etapa urmatoare”! Asculta piesa care o motiveaza pe "Printesa razboinica!"!icon photo

Inca de acum aproape 4 ani, Diana Belbita are o melodie pe care rapper-ul Emanum, din Drobeta Turnu-Severin, a compus-o special pentru cea poreclita „Printesa razboinica”. Faimoasa de la Exatlon intra in ring doar pe melodia intitulata „Intro Diana Belbita”, versurile fiind mobilizatoare pentru sportiva. (vezi cine a fost iubitul Dianei Belbita)

Diana Belbita are o melodie. Este admirata pentru ca are atitudine de fiara

„Intră în ring/Pumnul provoaca drama/Atitudine de fiară asta provoacă teama/Privirea rece la fel ca în Simeria/KO o sa fii de asta nu te speria/Când intră în cuşcă e pregătită mai mereu/La MMA, agilitate de leu/Nu o zic doar eu, da publicul o aclamă/Lovituri năucitoare asa apare in reclamă/Retrage-te pana nu e prea tarziu/Diana Belbiţă numele toţi i-l ştiu/Ea nu se opreşte, o să fie peste/Genunchi, pumn, cot, adversara jos este/Tot ce face acum sunt pagini din poveste/Adversarii jos, jos fara finete, blandete/Ea trage tare vrea sa ajunga tot mai sus/Campioana la profesionisti/Asta si-a propus”, sunt primele versurile ale melodiei dedicate Dianei Belbita.

Diana Belbita are o melodie. In ring, Diana nu are mila de adversare

Pentru a fi motivata inainte de luptele din ring, Diana Belbita are o melodie care se incheie cu versurile: „A ajuns deja sus, nu stie decat plus/Faptele vorbesc pentru ea tu nu ai nimic de spus/Diana, campioana din Oltenia/De nu ai auzit deja, sigur se va intampla/Diana din Drobeta centura o va lua/ Incă de mică se vedea că va fi mare/Acum e gata de etapa urmatoare/Furie ce urlă tare si sange rece de leu/Diana din Drobeta fara milă cu tupeu/Incă de mică se vedea că va fi mare/Acum e gata de etapa urmatoare/Furie ce urlă tare si sange rece de leu/Diana din Drobeta treci in faţă cu tupeu”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune