Diana Belbiţă, mesaj emoţionant pentru Paula Vieru la întoarcerea în România din competiţia Exatlon: ”Eşti cel mai dur om pe care îl cunosc”

Diana Belbiţă şi Paula Vieru au format o legătură foarte strânsă în timpul competiţiei Exatlon, iar la venirea cele din urmă pe aeroportul din Otopeni, Diana i-a dedicat un mesaj foarte special.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

La sosirea Paulei Vieru pe aeroportul din Otopeni, Faimoasa a avut parte de o surpriză de proporţii. Concurenta echipei roşii a fost aşteptată de Diana Belbiţă, Cristi Geamănu, dar şi de tatăl şi fratele lui Yamato Zaharia. Diana Belbiţă i-a transmis pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant Faimoasei Paula Vieru.

”Nu m-am gândit niciodată că o să te văd în faţa unei asemenea provocări.

Într-un mod ciudat, eşti cel mai dur om pe care îl cunosc. Faci aproape imposibilul în mai puţin de un minut reuşind să îmi închizi cele mai adânci tâieturi, fârâ a-mi lăsa cicatrici pe faţă. Eşti incredibilă! Şi eşti incredibilă pentru ceea ce ai făcut în faţa unei provocări ca cea din care te-ai întors azi. Nu era momentul să pleci... Mi-aş fi dorit să te văd acolo încă mult timp de aici înainte, chiar dacă uneori asta ar fi însemnat să mă cert cu toată lumea pentru a-ţi lua apărarea. Dar, trecând peste tot ce mi-aş fi dorit, mă bucur că eşti acasă”, sunt cuvintele Dianei Belbiţă.

Evident, cuvintele emoţionante ale Dianei Belbiţă au fost foarte apreciate pe reţelele de socializare, mai multe persoane transmiţându-i comentarii cu felicitări şi cât de frumos este gestul. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primele imagini de la Exatlon după duelul Monicăi Roşu cu Paula Vieru! Cum au reacţionat Faimoşii la plecarea unui coechipiere: "Nu avem timp să stăm supăraţi"

Catrinel Marlon s-a pozat hot pe acoperiş! ”Ţi-aş face un balcon, doar să pozezi acolo”

Momentul în care o fată de 15 ani din Cluj-Napoca e răpită de trei bărbați. Video

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Raed Arafat a dat vestea așteptată de milioane de români! Cine va mai fi vaccinat în etapa a doua! Există o singură condiție

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies