Vedete

Diana Belbita, RAVASITOR de sexy, cu o zi inainte sa se intoarca in ring! Cum a aparut Faimoasa de la Exatlon la cantarul oficial inaintea luptei EXCLUSIV

Diana Belbita a aparut cu o jucarie de plus si cu o rochita sexy la cantarul oficial pentru lupta care va avea loc maine, in cusca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


 

Diana Belbita, RAVASITOR de sexy, cu o zi inainte sa se intoarca in ring! Cum a aparut Faimoasa de la Exatlon la cantarul oficial inaintea luptei EXCLUSIVicon photo


Diana Belbita a intors toate privirile la cantarul oficial pentru Real Xtreme Fight, eveniment MMA care va avea loc maine seara.


Sportiva de la Exatlon va intra in cusca sa demonstreze cat de bine se bate, insa momentan a facut senzatie printre barbati cu o rochita lejera, de vara, cu un leut de plus si cu parul desfacut. O aparitie neobisnuita pentru o luptatoare, insa chiar si asa, Belbita spune ca va arata maine cat de bine da cu pumnul. „Imi doresc atat de mult sa lupt incat e doar placere, nu exista stres”, a declarat Diana Belbita pentru WOWbiz.ro, inainte de cantarul oficial.

La cantarul oficial si-a facut aparitia si Larisa Vasile de la Exatlon, care a venit sa fie alaturi de prietena ei, Diana. Ea spune insa ca are emotii mari pentru lupta de maine. "Nu cred ca o sa ma pot uita, nu suport sa vad ca cineva da în ea... Dar voi fi alături de ea, orice ar fi", a declarat Larisa Vasile pentru WOWbiz.ro. 


Diana Belbita va lupta maine, la categoria de greutate 60 kg, impotriva Anamariei Pal, o luptatoare MMA din Bacau. Inclestarea dintre cele doua fete va fi main-eventul serii. In cadrul aceluiasi eveniment va lupta si Diana Kovacs, care a mers si ea in Dominicana pentru a participa la primul sezon al show-ului Exatlon. 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune