Diana Belbiță și-a scos ”cucerirea” în oraș! "Prințesa războinică" a petrecut o super seară în compania lui Marius Crăciun. Imagini EXCLUSIVE

După ce s-a încheiat show-ul la care a participat și în care l-a cunoscut pe Marius Crăciun, apropierile lor fiind mai mult decât evidente, Diana Belbiță a petrecut, într-una dintre serile trecute, alături de câștigătorul emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Între Diana Belbiță, ”Prințesa Războinică” și Marius Crăciun, cel care, spre surpriza multora, a reușit să câștige show-ul ”Ferma” în fața lui Cătălin Moroșanu, se petrece, cu siguranță, ceva.

Citeste si: Diana Belbiță a părăsit ferma. Mesajul emoționant transmis lui Marius, înainte de a pleca

Citeste si: Scene incendiare la Fermă! După Brigitte, o altă concurentă celebră s-a iubit cu un coleg

Citeste si: Scene fierbinți la TV. Diana Belbiță și Marius Crăciun au împărțit același pat!

Mai exact, cei doi, chiar dacă filmările s-au terminat, sunt nedespărțiți și acum, ei fiind surprinși de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce aveau grijă să pună la cale o noapte de neuitat. Evident, într-un club de fițe din Nordul Capitalei, cu atât mai mult cu cât, acum, problemele financiare pe care Marisu Crăciun le avea sunt, probabil, istorie, premiul câștigat fiind de-a dreptul consistent.

Cei doi, alături de un alt fost concurent de la ”Ferma”, au petrecut o vreme îndelungată în fața clubului, discutând probabil chestiuni ”organizatorice”, așa cum făceau și, în fiecare moment pe care îl aveau, atunci când erau singuri, la ”Fermă”. De altfel, la un moment dat, Marius Crăciun părea decis să facă cumva să o atingă ”ca din întâmplare”, pe Diana Belbiță, semn că pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de serioasă.

Diana Belbiță și Marius Crăciun, suspect de apropiați la ”Ferma”

Ceea ce părea doar o prietenie foarte strânsă la început, cu Diana și Marius făcând totul împreună (inclusiv cotețul cățelului Luna), pare că se tranformă încet-încet, în altceva. Nu ar fi de mirare, având în vedere că cei doi au intrat single la Fermă, deci sansele care între ei să se înfiripe o idilă sunt mari. Judecând după ipostazele fierbinți în care au fost surprinși, povestea deja a început. De îndată ce s-a dat stingerea în casă, Marius s-a furișat în patul Dianei, următoarele minute fiind condimentate cu alinturi, îmbrățișări, mângâieri ascunse. ”Nu am o relație de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe carieră. Cereri în căsătorie am primit o grămadă. Eu încă îl astept pe tipul acela  care să îmi placă atât de tare încât să fiu eu prima care îi zice, să fie atracția aceea bruscă. Efectiv să mi se pună pata pe el și să spun că orice face este perfect, este genial", a declarat Diana Belbiță, încercând să păstreze aparențele în relația cu Marius Crăciun.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate