Diana Bişinicu a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 10 kilograme în numai o lună: „M-am urcat pe cântar şi am zis că nu este ok”

Diana Bişinicu a reuşit să ajungă din nou la greutatea ideală, după ce nişte tratamente hormonale au făcut-o să pună câteva kilograme.

Autor: M. B.
 
Diana Bişinicu a avut câteva probleme după ce a devenit mămică şi a fost nevoită să facă tratamente care i-au cauzat dereglări hormonale. Tocmai din acest motiv, ea a luat în greutate şi ajunsese să nu mai fie mulţumită de imaginea pe caer o vedea în oglindă. Deşi avea parte de toată susţinerea soţului, care i-a spus că o iubeşte indiferent de numărul kilogramelor pe care le are, frumoasa blondină a decis că era timpul să facă o schimbare. 
 
„Ideea este că această transformare a avut loc acum două veri. M-am urcat pe cântar, din păcate după sarcină m-am ales cu nişte dereglări hormonale şi ovare polichistice şi trebuie să urmez din când în când nişte tratamente hormonale, care fac, din când în când, ca greutatea mea să alterneze. O dată mă îngraş, o dată slăbesc, asta este, îmi asum acest lucru, pentru că este mai important să fii sănătos. 
 
 
M-am urcat pe cântar şi după ce am terminat tratamentul am zis că nu este ok şi nu mă simţeam eu ok, pentru că sunt o persoanp pretenţioasă şi perfecţionistă şi este foarte important să mă uit eu în oglindă şi să-mi placă de mine. 
 
 
Soţul meu îmi spune întotdeauna că pot să am şi 100 de kilograme că el tot mă va iubi
şi va fi mereu mândru de mine, dar cel mai important este cum ne simţim noi. Când m-am urcat pe cântar am zis: stop, am foarte multe cazuri în jurul meu care au pierdut lupta cu kilogramele în plus şi am zis că nu vreau să ajung acolo, chiar dacă sufăr de aceste dereglări hormonale, e cazul să fac ceva. Îmi doream să slăbesc 7 kilograme, dar am slăbit 10.
Dietă, alergări pe stadion în fiecare zi. Nu am apelat la nutriţionist, pentru că eu sunt genul care se informează foarte mult, teorie ştiu foarte multă. 
 
 
Eu ştiu că pentru fiecare organism în parte, fiecare dietă reacţionează diferit. Eu toată viaţa am fost la dietă, încă de când eram copil, pentru că am făcut balet foarte mulţi ani, aşa că trebuia să am greutatea optimă. Dieta era bazată pe carne şi legume, fără carbohidraţi”, a povestit ea în cadrul unei emisiuni de televiziune. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Surpriza pe care Carmen de la Sălciua a pregătit-o de Sărbători! ”Mereu mi-am dorit să fiu alături de fanii mei”

Simona Sensual s-a căsătorit în mare secret! Primele declaraţii după nuntă: „Ne cunoşteam de foarte mulţi ani”

Betty Stoian amână botezul fiului ei! Florin Salam este motivul din spatele acestei decizii

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Super mulţi bani pe lângă salariu! Românii care au primit venituri mai mari cu 40%. Totul a fost abuziv

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Crimele de la Onești. Răspunsul ciudat primit de anchetatori de la asasin, la audiere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies