Vedete

Diana Bulimar, dezvaluiri neasteptate din culisele emisiunii! "Mi-am dat seama ca o sa ies eu"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Diana Bulimar, dezvaluiri neasteptate din culisele emisiunii! "Mi-am dat seama ca o sa ies eu"icon photo
 
Diana Bulimar a acceptat provocarea lui Sergiu si a participat la "Test de vedeta" alaturi de cel mai mare fan al sau. 
 
Fosta Faimoasa de la Exatlon a raspuns la toate intrebarile fanului sau, Bogdan, insa a evitat sa spuna cine crede ea ca va castiga competitia. 
 
"A fost o experienta care iti da putin aripi. Stai atata timp acolo, fara informatii, cand te intorci iti dai seama ca poti face mult mai mult. Noi am plecat de aici crezand ca mergem in Republica Dominicana si atat. Cand ne-a lovit realitatea... Nu mai zic ca noi am intrat direct la cotet. A fost un soc. Ma asteptam sa fac foamea, insa nu in halul asta. 
 
Cand am fost eliminata nu ma asteptam. Credeam ca iese Oltin, chiar si el credea asta. Insa, am avut o stare generala proasta in ziua aia. Atunci cand Cernat a anuntat eliminarea la un moment dat mi-am dat seama ca se intampla ceva. 
 
 
In general anunta eliminarea cam in 10 secunde, insa, atunci cand anunta o eliminare importanta, dura mai mult. La mine am numarat cam 25 de secunde. Cand am trecut de 15 secunde mi-am dat seama ca se intampla ceva si ca s-ar putea sa ies eu sau Larisa", a declarat Diana Bulimar la Teo Show, in rubrica "Test de vedeta"
 
In momentul in care a fost intrebata cine crede ca va ajunge in finala nu a vrut sa raspunda, insa atunci cand Bogdan a spus ca ii vede pe Draghia si Ionut Rusu, Bulimar a declarat ca nu crede ca razboinicul are sanse sa ajunga in finala. 
 
 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune