Vedete

Diana Bulimar, probleme uriase din cauza unei sticle de bautura! Ce a patit simpatica “Faimoasa”

Diana Bulimar, Faimoasa de la Exatlon, pusa in incurcatura, la un eveniment monden, de o sticla de bautura

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Diana Bulimar, probleme uriase din cauza unei sticle de bautura! Ce a patit simpatica “Faimoasa” icon photo

Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice “Faimoase” de la Exatlon, a intampinat, de curand, la un eveniment monden, probleme cat se poate de serioase cauzate de o sticla de bautura.

Mai exact, Diana Bulimar parea sa isi doreasca din toata inima sa bea ceva… racoritor. Doar ca, respectiva sticla, cu dopul capsat, nu fusese desfacuta. Asa ca, fosta gimnasta de talie mondiala a incercat sa arate tutror ca se descurca si in situatii… critice. Doar ca, probabil din cauza faptului ca nu a avut timp sa se familiarizeze cu “viata de strada”, ea fiind ocupata, in copilarie, cu antrenamente nesfarsite de gimnastica, “Faimoasa” care a luptat la Exatlon a fost pusa in fata unei probleme imposibil de rezolvat.

Mai exact, un desfacator si sticla. Si dupa eforturi care au atras zambetele si hohotelile celor din jur, invinsa, la un pas sa isi rupa si unghia, Diana Bulimar a recunoscut ca, daca ar fi in salbaticie, ar muri de sete cu sticla langa ea.

Din fericire, una dintre amicele sale, ceva mai descurcareata, i-a luat din mana sticla cu pricina, si, dupa eforturi care, probabil provoaca si ele zambetele “expertilor” s-a descurcat, iar Diana si-a satisfacut setea.


Diana Laura Bulimar, cunoscută printre colegele ei ca Didi, nascuta 22 august 1995, la Timisoara, este o gimnasta artistica romanca de talie mondiala, participanta la Jocurile Olimpice de vara din anul 2012, precum si la alte competitii de talie mondiala la care a si luat premii importante. Ea a participat la Exatlon si a fost una dintre cele mai simpatice competitoare din echipa “Faimosilor”.
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune