WOW

Diana de la „Insula”, luată la mișto de Bogdan Ionescu: „Se vede că nu mai e cu Ben...”

Diana de la „Insula” a fost ironizată, după ce a fost văzută că a mers în Thailanda cu Aurel. Ce a scris Bogdan Ionescu, fostul concurent din sezonul trecut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Vestea că Diana și Aurel au mers la „Insula” din ipostaza de cuplu a fost o mare surpriză atât pentru noii concurenți, cât și pentru vechii concurenți.

Fostul soț al lui Hannelore, Bogdan Ionescu, a fost cel care a comentat imediat apariția Dianei în Thailanda. În urmă cu doi ani, Diana a mers cu Ben în Thailanda pentru a-și testa povestea de dragoste.

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au ajuns în Thailanda, iar Diana s-a refugiat imediat în brațele unei ispite.

Citeste si: Puștoaica din Botoșani care l-a acuzat pe Adi Sînă de hărțuire sexuală, noi dezvăluiri

Citeste si: Maria Constantin petrece Paștele departe de familie: „Trebuie să plec”

Citeste si: Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Din câte se pare, relația cu Aurel nu este una privită cu ochi buni, iar concurenții noi au observat o mare schimbare la Diana chiar din aeroport.

„O vezi, zici că este îmbrăcată în pijamale”, au șușotit concurenții, iar acest lucru a ajuns și la urechile lui Bogdan, care s-a amuzat teribil.

Ai văzut cum e îmbrăcată? Se vede că nu mai e cu Ben”, au transmis și internauții, iar Bogdan a râs cu poftă, mai ales că alături de Ben, Diana avea un magazin de haine și avea foarte multe ținute în timpul relației lor.

Galerie foto  Urmatorul articol