Diana de la „Insula”, luată la mișto de Bogdan Ionescu: „Se vede că nu mai e cu Ben...”

Diana de la „Insula” a fost ironizată, după ce a fost văzută că a mers în Thailanda cu Aurel. Ce a scris Bogdan Ionescu, fostul concurent din sezonul trecut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Vestea că Diana și Aurel au mers la „Insula” din ipostaza de cuplu a fost o mare surpriză atât pentru noii concurenți, cât și pentru vechii concurenți.

Fostul soț al lui Hannelore, Bogdan Ionescu, a fost cel care a comentat imediat apariția Dianei în Thailanda. În urmă cu doi ani, Diana a mers cu Ben în Thailanda pentru a-și testa povestea de dragoste.

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au ajuns în Thailanda, iar Diana s-a refugiat imediat în brațele unei ispite.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Puștoaica din Botoșani care l-a acuzat pe Adi Sînă de hărțuire sexuală, noi dezvăluiri

Citeste si: Maria Constantin petrece Paștele departe de familie: „Trebuie să plec”

Citeste si: Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Din câte se pare, relația cu Aurel nu este una privită cu ochi buni, iar concurenții noi au observat o mare schimbare la Diana chiar din aeroport.

„O vezi, zici că este îmbrăcată în pijamale”, au șușotit concurenții, iar acest lucru a ajuns și la urechile lui Bogdan, care s-a amuzat teribil.

Ai văzut cum e îmbrăcată? Se vede că nu mai e cu Ben”, au transmis și internauții, iar Bogdan a râs cu poftă, mai ales că alături de Ben, Diana avea un magazin de haine și avea foarte multe ținute în timpul relației lor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate