Diana Dumitrescu a mancat lacuste in Thailanda! "Bleah...n-au niciun gust"!

Diana Dumitrescu si sotul ei, Ducu Ion, au plecat in vacanta in Thailanda, unde se bucura din plin de fiecare experienta.

Distribuie pe:

fara descriereSi pentru ca isi tine fanii la curent cu fiecare miscare pe care o face acolo, Diana are grija sa scrie pe blog si sa le spuna cititorilor sai care sunt experientele prin care trece.

"Prima zi: aglomarat. Foarte aglomerat. Cald. Mirosuri. Oameni. Multi oameni. La prima vedere ai senzatia ca sunt doar thailandezi, de fapt, daca te uiti mai atent sunt atatea natii, ca nu iti vine sa crezi. Unii turisti, pentru prima oara, ca noi, altii ai senzatia ca sunt aici de cand lumea si pamantul, iar ei…ei bine, nu ai cum sa ii confunzi… Din ce am vazut pana acum si nu prea multe, am ajuns doar ieri, este plin de statuete cu elefanti, cu buddha, plante… Dar ce imi place mai cel mai mult sunt mirosurile… mirodeniile!!! Mmm…ti se face foame numai decat!

Experiente culinare: pana acum am incercat thai noodles, luati de la micile lor gherete de pe strada si gandaci. :) Eu nu am incercat decat lacustele (Bleah…n-au gust) dar Ducu: lacuste, scorpioni, gandaci, viermi…cum suna, dar chiar a mancat!! :) (voi reveni cu poze)

In rest, ce am mai vazut: plin da haine foarte ieftine si foarte frumoase, din bumbac bun (tricouri, rochite…) sigur o sa imi mai cumpar inca un bagaj. Da, imi place pana acum!!
", a scris Diana pe blog.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate