Diana Dumitrescu e gravidă în cinci luni! "La ultima ecografie, mi-au spus că e copilul mult prea mare"

Diana Dumitrescu este însărcinată în cinci luni cu primul ei copil.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere
 


In articol:

Diana Dumitrescu este însărcinată în cinci luni cu primul ei copil.

Diana Dumitrescu a povestit la Teo Show cum este viața ei de graviduță. Blondina recunoaște că are schimbări de dispoziție din cauza hormonilor și că s-a certat destul de rău cu soțul ei.

fara descriere

Declarațiile făcute de Diana Dumitrescu la Teo Show:

Mă simt ca un balon. Sunt în aproape cinci luni. Ultima oară când am fost la ecografie, mi-au spus că e copilul mult prea mare. E cu vreo două săptămâni mai mare. Sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. E greu! Apasă foarte tare în anumite locuri, mă lovește destul de tare.

Citeste si: Cum arată acum Kelly din „Familia Bundy”! Actrița a fost diagnosticată cu cancer acum câțiva ani

Citeste si: Incendiu violent în Ilfov! Sunt mai multe persoane rănite

Citeste si: Ramona Gabor a dat vestea tristă despre tatăl ei: "Din păcate..."

Nu prea mai am voie sa fac nimic. Mă aplec foarte greu. Nu am voie să mă plimb. Repaus cât se poate. O să mă duc la plajă. La umbră, sub umbrelă. La cafeaua de dimineață nu am putut să renunț. În rest, beau apă, suc. Am mai băut din când în când la cină și două degete de vin, mi-a zis doctorița că e ok.

Încă am schimbări de dispoziție. Mă trezesc foarte nervoasă, nu înțeleg de ce. Îi zic soțului meu: te-aș ciupi până la sânge. Nervii sunt... M-am certat cu Alin pe motive insignifiante la începutul sarcinii. Ne certam rău, țipam. Acum ne calmăm, ne liniștim. Acum râde când mă vede nervoasă. Pofte nu am avut. M-am gândit la un moment dat să fac o glumă: să pun ceasul să sune la 4 dimineața și să-i zic că mi-e poftă de ceva ce oricum nu ar găsi!

Diana Dumitrescu ține secret numele viitorului bebeluș. "E ceva foarte intim. Știu doar părinții noștri, nașii și câțiva prieteni apropiați. Atât!", a spus viitoarea mămică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate