Diana Dumitrescu şi-ar ierta soţul dacă ar înşela-o! Reacţia fabuloasă a lui Cazacu

Diana Dumitrescu este permisivă în privinţa înşelatului. Ea pune însă o condiţie: ca cel care e alături de ea să nu se îndrăgostească de acea persoană.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Diana Dumitrescu a mărturisit la "Vulturii de noapte" că nu ar fi deranjată dacă soţul ar înşela-o. Nici măcar dacă ar înşela-o cu cea mai bună prietenă.

"Dacă se îndrăgosteşte şi o iubeşte, să fie sănătoşi şi fericiţi împreună. Nu mă supăr (n.r.- dacă o înşală). E o chestie naturală a bărbaţilor să caute din când în când altceva. Atât timp cât se întâmplă doar o dată, e ok. Să ia bilet doar dus şi să se întoarcă, nu să facă un du-te-vino", a spus Diana Dumitrescu la "Vulturii de noapte". 

"Eşti cea mai mişto prietenă din lume", a reacţionat Cătălin Cazacu. "Aline, să fii sănătos, tată, bravo", a spus, cu invidie în glas, Bursucu. "Ai ales bine, Aline" sau "Cum au noroc unii" au fost alte reacţii din platou.

"Sunt de acord cu ce a zis ea", a reacţionat Giulia. Artista a glumit: "Dacă eu m-aş îndrăgosti de cea mai bună prietenă, pe soţul meu nu l-ar deranja", a spus ea. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: