Diana Dumitrescu şi-ar ierta soţul dacă ar înşela-o! Reacţia fabuloasă a lui Cazacu

Diana Dumitrescu este permisivă în privinţa înşelatului. Ea pune însă o condiţie: ca cel care e alături de ea să nu se îndrăgostească de acea persoană.

Autor: A. I.

Diana Dumitrescu a mărturisit la "Vulturii de noapte" că nu ar fi deranjată dacă soţul ar înşela-o. Nici măcar dacă ar înşela-o cu cea mai bună prietenă.

"Dacă se îndrăgosteşte şi o iubeşte, să fie sănătoşi şi fericiţi împreună. Nu mă supăr (n.r.- dacă o înşală). E o chestie naturală a bărbaţilor să caute din când în când altceva. Atât timp cât se întâmplă doar o dată, e ok.

Să ia bilet doar dus şi să se întoarcă, nu să facă un du-te-vino", a spus Diana Dumitrescu la "Vulturii de noapte". 

"Eşti cea mai mişto prietenă din lume", a reacţionat Cătălin Cazacu. "Aline, să fii sănătos, tată, bravo", a spus, cu invidie în glas, Bursucu. "Ai ales bine, Aline" sau "Cum au noroc unii" au fost alte reacţii din platou.

"Sunt de acord cu ce a zis ea", a reacţionat Giulia. Artista a glumit: "Dacă eu m-aş îndrăgosti de cea mai bună prietenă, pe soţul meu nu l-ar deranja", a spus ea. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Boala cu care s-a confruntat Rodica Popescu Bitănescu. Actrița ajunsese să fie de nerecunoscut: „Am ajuns dintr-o musculoasă un bețișor”

Marius Lăcătuș devine bunic? Fostul jucător de geniu al Stelei vorbește cu emoție despre lucrurile care se întâmplă în viața lui: "Bunic de fetiță ar fi frumos"

Cât va dura relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios? Carmen Harra dă verdictul: “Să-și țină secretă relația. Nimeni nu s-a gândit la durerea ei” | EXCLUSIV

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023. Cum ne afectează sănătatea schimbarea de oră? Efectele asupra organismului!

Sora mai mică a Deliei, decizie de ultimă oră în legătură cu iubitul său! Ce se întâmplă între ea și Radu Siffredi

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies