Diana Enache, total schimbata la doi ani de cand a fost injunghiata. Cum a marcat-o acel eveniment 

Au trecut doi ani de la momentul in care Diana Enache a fost injunghiata in scara blocului in care locuia. Diana sustine ca s-a schimbat mult in tot acest timp.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

Au trecut doi ani de la momentul in care Diana Enache a fost injunghiata in scara blocului in care locuia. Diana s-a schimbat mult si a acceptat sa vorbeasca despre acel incident si cum a descurs viata ei de atunci.
"M-am concentrat foarte mult pe lucruri mai importante, nu pe apariţii, până nu mă pun la punct cu facultatea, pentru că sunt la Faculatea de Drept.
O să avem timp, am 20 de ani. N-am ţinut cont de ce vrea tata şi mama. Am făcut ce mi-am dorit şi atât. Vreau să pun osul la treabă. Vreau să muncesc, la 20 de ani nu poţi să mai mergi la tati ," a declarat Diana Enache.
"Ăla a fost un eveniment şi atât, nu vreau să rămână o etichetă, m-am maturizat. M-a făcut mai serioasă, poate prea serioasă pentru 20 de ani. Nu mă mai bucur de lucruri copilăreşti," a mai adaugat Diana Enache.

Artista a acceptat sa vorbeasca despre acel incident, dar si despre modul in care a descurs viata ei de atunci.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

(Vezi si: Dupa trauma prin care a trecut, Diana Enache e nevoita sa apeleze la chirurgul estetician: "Voi face o interventie cu laser!")

"M-am

concentrat foarte mult pe lucruri mai importante, nu pe apariţii, până nu mă pun la punct cu facultatea, pentru că sunt la Faculatea de Drept. O să avem timp, am 20 de ani. N-am ţinut cont de ce vrea tata şi mama. Am făcut ce mi-am dorit şi atât. Vreau să pun osul la treabă. Vreau să muncesc, la 20 de ani nu poţi să mai mergi la tati ,"a declarat Diana Enache.

"Ala a fost un eveniment şi atât, nu vreau să rămână o etichetă, m-am maturizat. M-a făcut mai serioasă, poate prea serioasă pentru 20 de ani. Nu mă mai bucur de lucruri copilăreşti,"a mai adaugat Diana Enache.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble, declarație de dragoste pentru Răzvan Simion, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Da, încă îl iubesc!”

Imagini șocante în casa Puterea dragostei! Meda a sărit la bătaie: „Ești nesimțită”! Ce replică a avut Alexandra

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Florin Busuioc a uimit toată România! Totul s-a întâmplat în direct la PRO TV. Incredibil ce a putut să spună

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Florin Busuioc, plătit regește de Pro TV! Rubrica meteo îi poartă noroc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies