Diana Matei nu suporta femeile intretinute! Afla cum le parodiaza!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Pentru ca toamna este anotimpul schimbarilor, Diana Matei propune publicului un nou single intitulat “Fite de Bucuresti”, o melodie cu un stil total diferit de cel pe care artista l-a abordat pana acum alaturi de Taraful Cleante. Piesa reprezinta o parodie despre viata fetelor intretinute din zilele noastre.

”Desi “Fite de Bucuresti” este o piesa parodie, ea aduce in prim plan o anumita realitate a zilelor noastre, care pe noi ne-a inspirat in demararea acestui nou proiect. Impreuna cu Gabriel Alexandru am petrecut cateva zeci de ore in studio, iar rezultatul este acest nou single. Am ales acest sound pentru ca eu ma simt cel mai bine pe scena cu band si nu vreau sa renunt la aceasta idee”, a declarat Diana Matei pentru WOWbiz.ro.

Diana, cunoscuta ca o specialista a interpretarilor live, este si in viata reala o adepta a femeii independente, care nu doreste sa traiasca pe spatele unui barbat. Prefera sa munceasca, sa-si faca o cariera decat sa se cupleze cu un individ cu bani care sa o puna sa traiasca intr-o colivie de aur.

“ Am muncit toata viata pentru a ajunge o cantareata buna. Am banii mei si nu as suporta sa stau cu mana intinsa la barbatul de langa mine. M-as umili si m-as simti oribil”, a spus artista, care anul acesta a primit premiul pentru cel mai vandut album musical la Romanian Top Hits Bacau. (Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate