Diana Pivniceru, spectacol total pe scenă, în costum de baie! Faimoasa are un corp perfect

Diana Pivniceru, una dintre Faimoasele de la Exatlon din cel de-al treilea sezon, a făcut, de curând, un adevărat show pe scenă, purtând cel mai mic costum de baie cu putință pentru a-și pune în evidență formele perfecte pe care le are.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Faimoasa Diana Pivniceru este, la ora actuală, una dintre cele mai apreciate sportive de la noi din țară, iar participarea ei la concursuri de fitness a făcut-o celebră în lumea sporturilor ”cu mușchi” din România.

Citeste si: Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii încât nu mai are unde să le pună! A ajuns să le agaţe de ţevile caloriferului! FOTO

Citeste si: Imagini fabuloase cu soția Faimosului Cristi Pulhac! Raluca este cea mai sexy soție din lumea fotbalului

Citeste si: Cupa Exatlon 2019. S-a dat startul celei mai tari competiții din această toamnă

Frumoasă din cale afară, Diana Pivniceru a făcut, zilele trecue, un show de zile mari la unul dintre concursurile la care a participat. Iar cum concursurile la care merge Faimoasa o obligă să fie îmbrăcată cât mai sumar, pe scenă, pentru a-și arăta corpul în cele mai mici amănunte, Diana Pivniceru a urcat pe scenă într-un costum de baie minuscul. Dar nu a făcut-o degeaba, ea reușind să se impună în concursul cu pricina, formele ei perfecte fiind extrem de apreciate de juriul de specialitate, mai ales că musculatura Faimoasei a fost extrem de vizibilă și i-a pus, de minune în valoare formele considerate perfect proporționate.

fara descriere

Iar rezultatul obținut de Diana Pivniceru este cât se poate de onorant, Fauimoasa reușind, pentru a opta oară, să fie, în cadrul Campionatului Național de Culturism și Fitness, plasată pe primul loc la categoria Bikini Fitness.

fara descriere

Faimoasa Diana Pivniceru voia să fie starul de la Exatlon

Optimistă la începutul competiției, Diana a spus: "Voi fi starul Exatlon!". Din păcate, din cauza accidentării, ea a fost primul concurent care a părăsit competiția. Diana Pivniceru trăiește în Constanța și este legitimată la CS Farul, club pentru care a adus nenumărate titluri în competițiile bikini fitness. Este instructor de fitness, a practicat atletism de performanță încă din școala generală, a obținut numeroase premii, inclusiv titlul de vicecampioană națională la proba de 800 de metri și medalia de bronz la proba de 1500 de metri la campionatele naționale. Din păcate, chiar dupîă debutul show-ului fenomen d ela Kanal D, Diana Pivniceru din echipa Faimoșilor a părăsit Exatlon, după ce medicii au sfătuit-o că are nevoie să se întoarcă în țară pentru a-și vindeca piciorul pe care de abia mai putea călca. RMN-ul și verdictul medicilor au pus punct parcursului Dianei Pivniceru în ultimul sezon Exatlon.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate