Diana Senteş, adevărul despre abandonul de la Exatlon: ”Totul e sunet de fundal”. Amănunte incredibile din competiţie

Diana Senteş a vorbit în emisiunea FanArena despre momentele petrecute în competiţia Exatlon, dar şi despre modul în care a fost întâmpinată de echipa Războinicilor.

Autor: A.V.

Diana Senteş a vorbit despre momentul intrării sale în competiţia Exatlon, dar şi despre modul în care au evoluat lucrurile între colegii de echipă.

”De data asta o să fiu cu Războinicii. Nu înţeleg de ce a fost Naomi nominalizată. A trecut mai bine de o lună de când e acolo şi nu ştie să înoate. Mi se pare de bun simţ să ridici mâna şi să vrei să mergi acasă.

Nu a fost mai bună decât ceilalţi coechipieri”, a spus Vladimir Drăghia.

”Eu o să-i ţin partea, pentru că atunci când ai o fobie e greu să înveţi să înoţi. Eu am o problemă cu înălţimea. Greşeala a fost că a venit la Exatlon fără să ştie să înoate. Ea şi Corina sunt slabe, oricum ajungeam la nominalizare”, a spus Adrian Blidaru.

”Ea nu a fost ofensată şi nici ofuscată că a părăsit competiţia. Mereu şi-a asumat că e mai slabă. Frica mea de acasă a fost că nu o să mă pot să mă adaptez. Moment ce mi s-a întâmplat. Totul e sunet de fundal, entuziasmul dispare şi dintr-o dată şi vezi că vin colegii spre tine şi spun că o să fie rău, nu mai e nimic bun.

A fost un factor pentru mine. Nu am simţit în totalitate suportul lor. Sunt foarte ataşată de oameni, trebuie să fiu înconjurată de oameni. Cumva am văzut că Faimoşii se susţin altfel. Hai să fim corecţi. Eu mereu le ziceam să mai vorbim despre altceva, să ne jucăm mima. Eu nu dormeam la 4 dimineaţa şi Doru avea antecedente. El tot timpul se trezea, dar să ai bunul simţ să închizi uşa încet sau să nu tropăi”, a spus Diana Senteş.

”Mi se pare că Diana a făcut o chestie ieşită din comun. Eu ştiu că a fost o glumă şi poate nu ai făcut-o cu răutate. Nu ştiu care a fost motivul, dar la 5 dimineaţa...”, a spus Denisa, sora lui Doru.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur de 5 grade în Chile! Au fost raportate opt cutremure în ultimele 24 de ore

Cristi din Banat, luat la ”mişto” pe net! Ce a stârnit un val de amuzament

Dorian Popa, din nou la spital, la nici trei săptămâni după opraţie! Ce se întâmplă cu artistul

Sărbătoare pe 16 octombrie! Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti pentru a-ţi curăţa sufletul de păcatele negre

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Dorian Popa, din nou la spital, la nici trei săptămâni după opraţie! Ce se întâmplă cu artistul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies