Diana Șoșoacă nu se luptă doar cu jandarmii! Familia deputatei a cerut restituirea unui teren de 2 hectare pe care a funcționat fosta Fabrica de Teracotă! EXCLUSIV

Diana Șoșoacă și familia ei se luptă cu Primăria Capitalei pentru restituirea în natură a 2 hectare de teren din sectorul 1.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Atunci când nu se ia la trântă cu jandarmii, Diana Șoșoacă luptă pentru averea familiei sale. Deputata a dat în judecată ”Municipiul București prin Primar General” pentru recuperarea a 2 hectare de teren care a aparținut familiei acesteia.

Mama Dianei și alte câteva rude sunt parte din proces.

Familia Dianei Șoșoacă așteaptă de 19 ani ca primăria să decidă ce face cu terenul

Terenul aflat în litigiu este cel pe care, cu ani în urmă, funcționa o fostă fabrică de teracotă. Acesta a fost moștenit de bunica maternă a Dianei Șoșoacă de la mătușa ei, prin testament, conform unui act notarial semnat în anul 1939. Familia Dianei Șoșoacă a adus pe masa judecătorilor inclusiv o decizie judecătorească din anul 1946 care atestă că terenul a fost în proprietatea acesteia.

Bunica Dianei Șoșoacă a notificat Primăria Generală a Municipiului București în 2002, solicitând restituirea  în natură a terenului situat în sectorul 1 însă nu a primit nici un răspuns, nici după 19 ani. În aceste condiții, moștenitorii de drept, printre care și Diana Șoșoacă, s-au adresat instanței, pentru a obliga instituția să dea un răspuns acelei notificări.

Citeste si: Diana Șoșoacă, proiect de lege controversat! Ce persoane riscă cinci ani de închisoare

Pe fond, cererea familiei Dianei Șoșoacă a fost respinsă de judecători, pe motiv că solicitarea a fost făcută tardiv, peste termenul legal stabilit de lege. Procesul se judecă în prezent, în faza de apel iar următorul termen este stabilit pentru luna ianuarie a anului viitor.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Mătușa Dianei Șoșoacă, închisă de comuniști

Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă a părăsit AUR la începutul acestui an

Diana Șoșoacă se trage dintr-o familie de macedoni, bunicul ei fiind veteran de război iar mătușa ei fiind închisă de regimul comunist. ”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie.

Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează. Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român.

Citeste si: Diana Șoșoacă, enervată la culme de turiștii care sperie urșii în loc să le dea de mâncare: ”Și animalele au drepturi”

Mama, Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi pentru popor. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi. Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a povestit Diana Șoșoacă într-un interviu acordat cu ceva vreme în urmă.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Senator USR, agresat de Diana Șoșoacă! Scandal monstru, după ce avocata a intrat cu un sac de morgă în Parlament

Doi politicieni s-au înjurat ca la ușa...Parlamentului! Scandal de proporții între Dan Tănasă de la AUR și Silviu Dehelean de la USR

Diana Șoșoacă, dezvăluirile momentului! Cu ce vaccin s-ar imuniza politiciana

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Avem restricții de Sărbători? Raed Arafat a zis clar pentru toată România

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies