Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină: "România, în stradă!"

Diana Șoșoacă, actuala senatoare independentă, a participat la protestul de la Mina Lupeni.

Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Diana Șoșoacă, actuală senatoare independentă și fosta senatoare AUR, s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului. Omul politic a mers și a transmis LIVE toată scenă și a avut cuvinte dure la adresa Guvernului și președintelui României. 

Diana Șoșoacă, alături de la minerii din Valea Jiului

Sâmbătă, 20 februarie, Diana Șoșoacă a ajuns la mina Lupeni, unde în continuare minerii protestează. Fosta senatoare AUR a avut cuvinte dure pentru Guvernul României. 

„România, în stradă! Deja nu se mai poate, bătaia de joc și furtul din averea națională de către acești politicieni trebuie să înceteze. Trebuie să recuperăm România. România e furată pas cu pas de un președinte care ne-a vândut puterilor străine.

Iohannis, demisia! Cîțu afară! Aici trebuia să fii, nu să anunți că s-a terminat greva. (…) Domnul Cîțu dorește să vândă tot ce mai e în România”, a declamat Diana Șoșoacă în timpul unei transmisiuni live pe Facebook.

Citeste si: Ce spune Diana Șoșoacă despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale din 2024: „Mi se cere de foarte multe partide mari”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Totodată, după un marș prin centrul orașului, Diana Șoșoacă a ajuns la mina Lupeni. Acolo, femeia a încercat să intre în mină, dar nu a fost lăsată. 

Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină: "România, în stradă!"
Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină: "România, în stradă!"[Sursa foto: Facebook]

„Știți de ce nu m-au lăsat să intru? Pentru că așa am putut să aflu tot. Eu nu știu cine n-ar putea să plângă când vezi ce-i acolo. Nu mi-am închipuit vreodată că există atâta durere în oameni și autoritățile să nu ia atitudine.

Domnule… pentru 1.700 lei ca să te duci 250 de metri sub pământ ca să trăiască cine? (…) Niște mizerabili care sunt la putere. Nu și-au văzut familiile. Unul are nevasta gravidă, nu știe nimic despre ea, sunt șase oameni internați. Aerul e atât de rarefiat acolo… Minerii nu vor renunța. Mă duc să le iau vitamine. Unde-s toți? Aici trebuia să fie tot guvernul și parlamentul României”, a mai spus senatoarea.

În continuarea, senatoarea i-a îndemnat pe oratci să nu poarte mască de protecție și să nu păstreze distanțarea socială. 

„De aici, din Valea Jiului, începe eliberarea. Vă spun că începe marea eliberare. Nu numai Guvernul trebuie să cadă, mai e un președinte și un abuzator suprem, Raed Arafat, dușmanul românilor și dacă nu va rezolva problemele de ce nu v-ați lua și voi o aprobare de la Primăria Capitalei să manifestați pașnic? Că ei știți ce zic de voi, da? Să protestați în fața lui Cuțu-Cuțu”, a mai spus senatoarea.

Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină: "România, în stradă!"
Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină: "România, în stradă!"[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste bombă! Diana Şoşoacă a fost dată afară din partidul AUR: „Doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului”

Protestul minerilor din valea Jiului a continuat și sâmbătă dimineață, după ce aceștia au decis să protesteze pentru că nu și-au primit salariile la timp. Greva a continuat în subteran, iar la momentul actual starea de sănătate a acestora este monitorizată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Șoșoacă, lovitură pentru AUR! În ce partid ar vrea să intre: „De ce credeți că sunt de stânga?”

Diana Șoșoacă, dată afară dintr-o emisiune TV! Mihai Gâdea: ”Vă opresc microfonul”

Diana Șoșoacă, la un pas de moarte! Clipele de groază prin care a trecut senatoarea AUR: „Nu mai puteam trăi dacă...”

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Cutremur în televiziune. O mare vedetă pleacă de la Pro Tv? La ce post rival ar merge

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Istoria secretă. Ceaușescu și minunea de la Cutremurul din 1977, prin ochii CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies