Diaspora votează! Românii s-au așezat la cozi uriașe în marile orașe din Europa și nu numai!

Românii din Europa și din alte orașe ale lumii stau la cozi interminabile. Diaspora votează și este alături de românii din țară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Românii plecați în străinătate s-au mobilizat și au plecat cu toții la vot în această dimineață. Mii de oameni s-au așexat la cozi interminabile în marile orașe din Europa pentru a-și exercita dreptul la vot.

Românii din Roma votează

Românii din Roma nu s-au lăsat descurajați de condițiile meteo. În ciuda ploii și a vremii capricioase, s-au așezat la coadă și au așteptat ore în șir cu umbrlele în mână.

Și românii din Viena au ieșit la vot

Românii aflați în Viena s-au adunat chiar înainte de deschiderea secției de votare.

Citeste si: Prezenţă la ora 10:00 - 6,44 % la alegerile europarlamentare, mult peste prezenţa de la parlamentarele din 2016 şi de la europarlamentarele din 2014; 5,19 % la referendum

fara descriere


Românii votează si din Tokyo

O familie de români s-a fotografiat în fața secției de votare din Tokyo. Cu steagul în mână și îmbrăcați în ii, au mers împreună cu cei mici pentru a-și exercita dreptul la vot.

Românii s-au mai fotografiat la secțiile de votare și din Noua Zeelandă, Bruxelles, Munchen și Stuttgart. Cozile interminabile nu i-au făcut pe românii plecați peste hotare să abandoneze. Mulți dintre ei s-au prezentat la secții de la primele ore ale dimineții.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate