Stiri

Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi aur?

Dictionarul de vise iti spune ce inseamna cand visezi aur si daca visul cu aur e de bun augur sau e un semn rau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi aur?
 
Dictionarul de vise: ce reprezinta aurul in vis?
 
Atunci cand visezi aur, nu e un semn bun de cele mai multe ori asa cum ne spune dictionarul de vise, dar, la fel ca in orice vis, conteaza foarte mult contextul in care ai un vis cu aur. Aurul in vis poate insemna atat bogatie cat si saracie si iluzii pierdute, poate fi un ideal sau un obiectiv la care visezi si pe care nu ai reusit sa il duci la indeplinire.
Dictionarul de vise: ce inseamna cand porti aur la gat?
 
Iata cateva dintre cele mai comune vise cu aur care vin ca raspuns la intrebarea ce inseamna cand visezi aur, raspuns oferit de dictionarul de vise:
 
vis aur pe cap / coroana de aur pe cap - inseamna ca iti doresti sa fii in centrul atentiei si sa ii conduci pe cei din jur, dar persoanele din anturaj nu sunt de aceeasi parere.
 
 
vis aur la gat - dictionarul de vise spune ca atunci cand visezi ca porti aur la gat e semn de mandrie si consideri ca nimeni nu e mai presus de tine
 
visezi ca porti aur - reprezinta un bagaj de informatii si cunostinte pe care le ai si pe care le consideri foarte valoroase si care ar aduce fericirea in viata multor persoane
 
vis cruce de aur la gat - cand visezi ca porti o cruce de aur la gat, dictionarul de vise spune ca esti apreciat de cei din jurul tau si lumea are doar cuvinte de lauda la adresa ta.
 
 
Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi monede de aur?
 
Daca visezi monede de aur inseamna ca urmeaza o perioada buna pentru tine in care lumea o sa te ajute si o sa iti faca mult bine. Dictionarul de vise spune ca atunci cand te uiti cu insistenta la o moneda de aur inseamna ca ai facut o obsesie pentru o persoana de sex opus care nu iti impartaseste sentimentele.
 
 
Dictionarul de vise: cele mai comune vise cu aur
 
 
visezi ca furi aur - e posibil sa primesti o veste proasta despre cineva apropiat.
 
visezi un vas de aur - dictionarul de vise spune ca atunci cand visezi un vas de aur te asteapta o promovare si o marire de salariu.
 
visezi un cui de aur - ai multe batai de cap si cei apropiati nu iti mai ofera nicio satisfactie.
 
visezi ca dai aur - esti inconjurat de oameni cu mai multe fete care profita de bunatatea ta.
 
visezi bijuterii de aur - e semn ca vei avansa pe scara sociala sau vei fi avansat la job.
 
visezi ca gasesti aur - e semn ca oamenii te vad ca o persoana cumsecade.
 
visezi o medalie de aur - dictionarul de vise interpreteaza medalia de aur in vis ca niste vesti placute care iti vor aduce bucurii.
 
Dictionarul de vise ofera mai multe raspunsuri la intrebarea ce inseamna cand visezi aur, dar este foarte important contextul in care te afli in vis pentru a avea o interpretare cat mai exacta legata de visul cu aur.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune