Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Visele sunt proiecții ale subconștientului și de fiecare dată când ne trezim dintr-un vis am vrea să-l interpretăm pentru a ști la ce să ne așteptăm în perioada următoare. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Visele sunt proiecții ale subconștientului și de fiecare dată când ne trezim dintr-un vis am vrea să-l interpretăm pentru a ști la ce să ne așteptăm în perioada următoare. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Podoaba capilară este cel mai important lucru care face parte din aspectul fizic al unei femei. Fie că este lung sau scurt, cert este că femeile țin foarte mult la acest aspect al fizicului și tind să se sperie atunci când visează că își pierd podoaba capilară. Se pare că sunt maimulte semnificații ale acestui vis și trebuie să fiți foarte atente când visați acest lucru.
Cercetătorii Jung și reud credeau că aceste vise provin din fricile care se află în subconștientul și inconștientul uman. Pierderea părului este asociată adesea cu o pierdere sau o schimbare în viața cuiva.


In articol:

Pentru o interpretare corectă a visului trebuie să luați în calcul mai multe aspecte.

Ce înseamnă când visezi că îți cade parul – interpretări pozitive

Ce înseamnă când visezi că iți cade parul roșu?

Culoarea roșie a parului simbolizează pasiunea și resursele puternice în viață, iar un astfel de vis te îndeamnă să te focalizezi asupra pasiunilor pe care le ai.

Dacă visezi că îți cade părul din cauza unor insecte cate te atacă, înseamnă că nu te concentrezi suficient asupra unei situații care necesita țoață atenția ta. Un astfel de vis este un semn că trebuie să îți urmezi propriul drum în viață, să te focalizezi pe ambițiile pe care le ai, pentru a iți îndeplini obiectivele.

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarele ore. 11 județe sunt cuprinse de furia naturii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Ce înseamnă când visezi că îți cade parul lung

Părul lung este asociat adesea cu libertatea și cu o atitudine deschisă, de relaxare. Dacă visezi că îți cade părul lung, înseamnă că te afli în locul potrivit la momentul de față și te îndrepți spre o direcție buna.

În schimb, dacă ai visat că te tunzi la chelie sau că îți cade tot parul, e semn de încredere în tine însăți foarte scăzută, iar visul te îndeamnă să ai mai multa încredere în tine. Totodată, poate arata și înțelepciune sau inocența, deoarece chelia simbolizează sinceritatea, cineva căruia nu îi e frica să se arate așa cum e.

Ce înseamnă când visezi că îți cade parul – interpretări negative

Dacă visezi că îți cade părul, este un semn că duci lipsă de putere în viața de zi cu zi. Poate arăta și teama de a nu îmbătrâni sau de a deveni neatractivă, ori că ai un sentiment de anxietate.

Ce înseamnă când visezi că îți cade parul din cauza stresului

Acest vis este asociat cu slăbiciunea – nu ai îndeajuns de multa putere pentru a face față provocărilor de zi cu zi. 

Ce înseamnă când visezi că îți cade parul pentru că ți-l tunde cineva

Dacă visezi că îșți cade părul pentru că ți-l tunde cineva, este o reflecție a propriilor anxietăți pe care le ai în realitate. Parul tăiat este asociat cu o situație sau o problema în legătură cu care simți neliniște; în același timp, mai poate fi privit că pe o legătură cu lucrurile care nu sunt ce par a fi, cu ceva care nu decurge așa cum ți-ai fi dorit.

De altfel, căderea părului în vis mai poate fi asociat și cu boala, dar și că ți-ai dori să faci ceva, dar îți este frică să acționezi. În acest caz, visul te avertizează că lucrul pe care vrei să-l faci nu este unul bun. 

Sursa: Yve

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Se întâmplă de la 1 ianuarie 2021! LOVITURĂ cumplită pentru cei cu mașini pe motorină și pe benzină!

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Dicționarul viselor. Ce înseamnă atunci când visezi că te tunzi

Horoscop marți, 29 septembrie! Nativii din zodia Leu au parte de noi provocări

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies