Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi furnici

Visele sunt de multe ori surprinzătoare, încât avem nevoie de un specialist să le putem descifra. Ce înseamnă dacă visezi furnici?

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

furnici
Ce înseamnă atunci când visezi furnici? Iată ce spun specialiștii[Sursa foto: PixaBay]

 


In articol:

Psihologii spun că visăm ân fiecare seară, chiar dacă nu ne aducem aminte de fiecare dată. Visele reprezintă cea mai complexă latură a minții umane, pe care majoritatea specialițtilor nu reușesc să o explice. De multe ori propriile noastre vise ne iau prin surprindere, iar imaginația noastră pare că joacă feste.

V-ați întrebat vreodată ce înseamnă când visezi furnici? Pentru a putea „traduce” ceea ce am visat, cel mai important este să îți aduci aminte cât mai multe detalii din noaptea precedentă. Contextul în care apar furnicile poate face o diferență foarte mare în semnificația lui. În general, furnicile în vise reprezintă transpunerea unor supărări și probleme minore, dar pe care le puneți ușor la suflet.

Cele mai dese contexte în care furnicile sunt reprezentate în vise

Visul în care vedeți furnici care se târăsc pe corp simbolizează imaginea anumitor persoane care înceearcă să vă intre pe sub piele. Dacă sunteți acoperit în totalitate de furnici, asta înseamnă că cineva vrea ceva de la dumneavoastră.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Dacă visați că sunteți mușcați de furnici, asta înseamnă că urmează un necaz sau o supărare în viața dumneavoastră. Furnicile în păr arată că încă vă gândiți la diferite probleme mici din viața dumneavoastră, dar care vă țin pe loc.

vis
Visele în care apar furnici au și o parte pozitivă[Sursa foto: PixaBay]

Furnicile în mâncare reprezintă probleme la locul de muncă. Acest context induce sentimentul de dezgust, ceva din viața profesională vă transmote acest sentiment. Dacă mâncați furnicile, acesta este un semn că aveți nevoie de câteva momente de relaxare, poate chiar o vacanță. Dacă visați că distrugeți un mușuroi de furnici înseamnă că sunteți foarte stresat.

Dacă visați că omorâți furnici, asta spune multe despre modul cum alegeți să tratați problemele din viața voastră. Modul cum omorâți furnicile arată cum faceți față problemelor de zi cu zi.

Visele în care apar furnici au și o parte pozitivă. Furnica este cunoscută drept o insectă harnică, iar tot așa este și în vise. Ele pot semnifica productivitate. Dacă visați furnici care muncesc, asta arată modul cum faceți față situațiilor de la locul de muncă.

Sursă: Visele.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

În ce zi va fi prima lună plină din octombrie. Când trebuie să te uiți pe cer ca să n-o ratezi

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Război total între maneliști: Jador, Florin Salam, Dani Mocanu și Tzanca Uraganu au lansat piese simultan! Cine a ajuns pe locul 1 trending Youtube și cine a fost umilit total

Horoscop marți, 29 septembrie! Nativii din zodia Leu au parte de noi provocări

Dicționarul viselor. Ce înseamnă atunci când visezi că te tunzi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies