Dieta care te slabeste 20 de kg in 13 zile

Dieta de 13 zile in care slabesti mai bine de 20 de kilograme este una dintre cele mai eficiente diete.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Cu toate acestea, este o dieta care presupune un grad mare de autocontrol si totodata presupune respectarea unui orar alimentar foarte strict si a unei palete alimentare de asemenea stricta.

Dieta de 13 zile functioneaza in primul rand precum o dieta de detoxifiere a organismului, ajuta foarte mult ficatul si face ca intreg corpul sa isi tripleze practic eficenta arderilor interne.

Aceasta dieta insa nu trebuie tinuta de oameni care au probleme diabetice sau probleme de digestie grave, intrucat se bazeaza pe un apor fix de calorii zilnice, calculat in asa fel incat sa consumati mai putine calorii pe zi fata de cate aveti nevoie in mod normal.

Totodata, avand in vedete ca este o dieta destul de grea, dieta care te slabeste 20 de kilograme in 13 zile poate fi impartita in doua. Astfel, puteti tine primele sase zile de dieata, apoi pauza o saptamana in care sa mancati cum va doriti, iar poi sa continuati cu restul zilelor.

Paleta de alimente de mai jos trebuie respectata in totalitate pentru ca aceasta dieta sa functioneze iar pe parcursul ei trebuie evitate IN TOTALITATE bauturile alcoolice.

Vezi aici programul dietei care te slabeste 20 de kilograme in 13 zile


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate