Dietă de vară. Dieta cu pepene galben pentru un corp perfect. Scapă de kilogramele în plus

Este vară, iar din ce în ce mai multe domnișoare doresc să arate bine, mai ales că merg la plajă! Iată dieta cu pepene galben!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Dieta cu pepene galben. Ne aflăm la începutul lunii iulie, iar oamenii au gândul doar la vacanță! Iar doamnele și domnișoarele își doresc, evident, un corp de invidiat și, eventual, să scape și de kilogramele în plus! Iată o dietă care, cu siguranță, vă va face să o numiți delicioasă și ușoară.

Dieta cu pepene galben. Acest fruct conține foarte multă apă și, de aceea, este ideal spre a fi consumat în timpul verii, când temperaturile sar de 30 de grade în termometre. Mai mult decât atât, pepenele galben oferă organismului vitamine și minerale.

Dieta cu pepene galben. Această dietă poate fi ținută timp de 10 zile, însă dacă ai probleme de sănătate sau dezechilibre nutriționale, cel mai bine ar fi să mergi să vorbești cu medicul.

Citeste si: Nutriţionistul lui Berlusconi, anunţ EXTREM de important! Uite ce legume trebuie să mănânci ca să NU ai probleme cu inima!

Citeste si: Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 20 de kilograme în trei luni: „Parcă am mâncat ambrozie”

Citeste si: La ce greutate a ajuns Oana Roman, după ce a început dieta

Dieta cu pepene galben. Ce conține pepenele?

Pepenele galben conține multe proteine, fibre, acizi graşi esenţiali Omega-3, precum şi vitamine A, B, C şi K, dar şi potasiu, magneziu, cupru şi zinc. Pe de altă parte, este sărac în calorii, așa că nu trebuie să vă faceți griji că vă îngrășați! În cinci zile de dietă cu pepene galben, persoanele pot slăbi până la trei kilograme. De asemenea, vă ajută și la detoxificarea organismului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate