Vedete

Dieta Monicăi Anghel care a ajutat-o să topească 20 de kilograme

Monica Anghel a vorbit despre dieta-minune care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre dieta disociată care a ajutat-o pe Monica Anghel să scape de kilogramele în plus. Vedeta a vorbit despre acest stil de viață, pas cu pas. Iată ce a mâncat Monica Anghel pentru a se simți în formă și sănătoasă!

Citeste si: Incredibil, ce i-a spus None lui Andy despre povestea de iubire cu Roxana la Puterea dragostei! ”Mai stau așa în relație, apoi, văd eu”

„Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate.

Citeste si: Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.

Citeste si: Ultimă oră! Relu Brotan, grav bolnav! Sunetistul Iris și Holograf susține că a fost abandonat de colegi

Am reușit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o lună”, a povestit Monica Anghel, potrivit forummamici.ro.

Galerie foto