WOW

Dima, copilul aruncat ca un obiect. Parintii nu au vrut sa il vada la nastere, pe motiv ca arata ciudat. Cativa ani mai tarziu, ceva miraculos s-a intamplat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Dima, copilul aruncat ca un obiect. Parintii nu au vrut sa il vada la nastere, pe motiv ca arata ciudat. Cativa ani mai tarziu, ceva miraculos s-a intamplaticon photo
Povestea lui Dima a facut inconjurul lumii si a emotionat multe mamici. Dima, un baiat de Ucraina care s-a nascut bolnav de hidrocefalie ("apa la creier") a fost abandonat de parinti inca din prima clipa in care s-a nascut.

Micutul a ajuns intr-un orfelinat pentru persoane cu dizabilitati, iar lucrurile nu au fost deloc usoare pentru el.


La varsta de 4 ani, micutul se dezvoltase intelectual cu mult peste asteptari, avand un vocabular foarte bogat. Insa chiar si asa, copilul avea probleme in a se hrani singur cu lingura si nici nu putea merge.


Odata cu izbucnirea razboiului in Ucraina, lucrurile aveau sa devina si mai tragice. Copiii din orfelinate erau evacuati sau plimbati dintr-un loc in altul, iar starea lui s-a deteriorat si mai mult.


In stare deplorabila, copilul caruia nu ii mai dadea nimeni nicio sansa a ajuns la un nou orfelinat, iar acolo avea sa se schimbe viata lui complet.


O familie din SUA care isi dorea sa salveze un copil aflat in suferinta l-au adoptat pe micutul Dima.
Viata lui s-a schimbat complet, iar starea de sanatate s-a imbunatatit. Copilul traieste acum in America, poarta numele Zebadiah si este inconjurat de o familie iubitoare cu 7 frati, la randul lor, adoptati.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune