Din ce a reușit Fuego să facă bani pe perioada pandemiei? "Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine"

Fuego a declarat că, din cauza contextului pandemic, multe dintre concertele lui au fost anulate, fapt care l-a făcut să se gândească la noi soluții pentru a câștiga bani. Iată ce pasiune mai are artsitul, pe lângă muzică!

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Paul Surugiu, pe numele lui real, este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Pe scenă sau pe micul ecran, Fuego face întodeauna spectacol.

Oamenii îl iubesc enorm, iar fiecare apariție a artistului este foarte așteptată de către ei.

Carisma este cea mai mare calitate a artistului, iar talentul său înnăscut l-a clasat pe culmile succesului până în ziua de astăzi. Fuego mai este cunoscut și pentru un farmec irezistibil și o voie bună molipsitoare. 

Înainte de pandemie, Fuego avea numeroase spectacole în fiecare an, la care erau prezenți sute de oameni, dornici să-i asculte piesele îndrăgitului artist. Cu toate acestea, multe concerte au fost anulate, din cauza contextului pandemic.

Artsitul nu a lăsat lucrurile la voia întâmplării și s-a gândit ce soluții ar putea să găsească, pentru a face rost de bani, până ce lucrurile vor revină la normal și va putea să-și reia activitatea. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce pasiune îi aduce bani lui Fuego?

Pentru a putea câștiga bani, Fuego  a început să picteze tablouri, a doua pasiune pe lângă muzică. Obișnuit cu scena, artistul mărturisește că nu i-a fost deloc ușor, dar cu timpul s-a obișnuit.

Mai mult, Fuego  a afirmat că pasiunea lui pentru pictat l-a ajutat să se regăsescă și să treacă peste momentele grele cauzate de pandemie. 

Citeste si: Decizia neașteptată pe care a luat-o Fuego în plină pandemie: "Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!"

"Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este", a declarat Fuego, în cadrul unei emisiuni TV. 

Fuego, din nou pe scenă din lună decembrie:"Am concerte nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional" 

Fuego și-a anunțat fanii că va suține foarte multe concerte în perioada Crăciunului, începând cu 10 decembrie. Acesta va susține spectacole atât în țara noastră, cât și peste hotare.

Citeste si: Fuego, veste tristă pentru fani! Prin ce momente dificile trece artistul: „Sunt dezamăgit...”

"Avem și vești bune! S-a mai dat drumu la concerte, eu întru acum într-un turneu. Începând de pe 10 decembrie, am concert aproape zilnic. Eu sunt asociat cu perioada Crăciun. Am concerte nu numai la nivel național, ci și internațional pentru comunitățile de români din străinătate care vor să se simtă ca acasă, deși sunt departe", a declarat Fuego, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies