Din ce bani trăiește Ludovic Orban, după ce a rămas fără salariul de premier

Ludovic Orban nu mai este premier, el și-a anunțat demisia luni seară, la doar o zi după alegeri.

Ludovic Orban bani
Ludovic Orban si-a dat demisia din functia de premier[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

 

Ludovic Orban și-a dat demisia din funcția de premier, după alegerile parlamentare, iar în momentul de față acesta este doar președintele PNL. Însă, Orban a fost pe listele partidului și pentru un fotoliu de deputat, loc pe care-l va ocupa de la finalul lunii decembrie.

Din ce bani trăiește însă Ludovic Orban după ce și-a dat demisia din funcția de premier? Cea mai recentă declarație de avere a politicianului, depusă în campania pentru parlamentare, arată că bugetul familiei sale depinde de salariul acestuia.

La capitolul venituri, Ludovic Orban a notat că a câștigat anul trecut un venit de 27.320 lei în cele circa două luni cât a fost premier și  90.239 lei, înainte de a fi premier, pentru consultanța tehnică asigurată unei firme de avocatură.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Ludovic Orban a dat anunțul! Pentru ce perioadă își vor mai desfășura elevii cursurile în mediul online

Soția lui Ludovic Orban nu are venituri, conform declarației de avere

Însă, soția sa, Mihaela Orban nu este trecută la capitolul venituri, ceea ce înseamnă că soția fostului premier nu a adus bani în casă. Despre Mihaela Orban se știe că este de profesie psiholog și psihoterapeut, iar conform declarațiilor de avere ale lui Ludovic Orban din anii trecuți, aceasta a fost directoare la o grădiniță privată și consilier la o fundație de educare a copiilor.

sotia Ludovic Orban
Sotia lui Ludovic Orban, intr-una din rarele sale aparitii in public[Sursa foto: Facebook]

Acum, cel mai probabil, Ludovic Orban va trece de la salariul de premier, la cel de deputat, care este de 12.000 de lei, așa cum a precizat de curând Victor Ponta.

Citeste si: Fratele lui Ludovic Orban câștigă de două ori mai mult decât premierul! Leonard Orban este consilier la Cotroceni

Ludovic Orban și soția locuiesc într-o casă în Dobroiești

Conform declarației de avere, Ludovic Orban și soția au în proprietate o casă de 200 mp în comuna Dobroiești din Ilfov și o mașină din 2007. Soții Orban au 3 conturi bancare- două în euro, pe numele soției, unde se află aproape 14.000 de euro și un cont în lei, pe numele lui Ludovic Orban, unde sunt 59.984 de lei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies