Din ce familie se trage Abi Talent! Tatăl lui a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, iar unchiul lui a fugărit un adversar cu un cuțit

Tatăl și unchiul lui Abi Talent au fost condamnați la închisoare. Amândoi au petrecut câțiva ani după gratii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Abi Talent este unul dinte cei mai cunoscuți YouTuberi ai generației lui. Este urmărit de peste jumătate de milion de fani, iar melodiile „Rege pă România” și „Papuci Gucci” au strâns câte 23 de milioane de vizualizări fiecare.

fara descriere

Din ce familie se trage Abi Talent

Puțini știu adevărul despre familia din care provine Abi Talent. Julien Panțic, tatăl lui, a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism. A fost încarcerat la penitenciarul din Focșani, dar a fost eliberat condiționat înainte de a ispăși toată pedeapsa, relatează Cancan.

Citeste si: Familia insistă ca What’s Up să meargă la terapie, după scandalul violent cu iubita lui, Alice Badea. Artistului îi merge din ce în ce mai rău

Citeste si: Dramă în muzica populară! Celebrul taragotist Sergiu Cipariu a murit

Nici unchiul lui Abi Talent nu este străin de problemele cu legea. El a fost condamnat la un an de închisoare după o altercație care a avut loc chiar în centrul orașului Buzău. Atunci, unchiul lui Abi a urmărit cu mașina un adversar, după care s-a dat jos și a fugit cu un cuțit după el.

fara descriere

După ce a fost conamndat la închisoare, a făcut apel, dar i-a fost respins de judecători. „Rezultă din fișa de cazier judiciar că, anterior, inculpatul (…) a mai suferit o condamnare de 2 ani și 4 luni închisoare, prin sentința penală (…), fiind liberat condiționat, având un rest rămas de executat de 291 zile, prima instanță menținând – în baza art. 61 din codul penal anterior – liberarea condiționată pentru acest rest de pedeapsă.

În consecință, probele administrate în cauză dovedesc fără nici un fel de îndoială că inculpatul (…) se face vinovat de săvârșirea faptei reținute în sarcina sa, motiv pentru care apelul declarat apare ca nefondat și va fi respins în consecință”, se arată în hotărâre, conform sursei mai sus citate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate