Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Nu o data s-a plans Oana Lis ca nu mai are bani, ca afacerile lui Viorel Lis s-au dus “pe apa sambetei” si ca acum traiesc din pensia fostului primar al Capitalei sau din ceea ce mai vand… din casa. Si cum Oana Lis a vandut pana acum cam tot ce putea sa fie transformat rapid in lichiditati, cei doi soti nu o duc deloc bine cu banii.

Anul trecut, Oana Lis a vandut pana si tuica adusa de la tara. Si acum asteapta noua productie de bautura pentru a o pune din nou la vanzare.

”Da, vreau să o vand rapid. Mi-am pastrat si eu vreo patru litri, ca mai beau din cand in cand, dar beau si sampanie, vin. Aveam nevoie de bani si am zis sa nu duc aur la amanet. E mai ieftin sa o vand. Oricum aveam mai multa si ocupa si spatiu. Pretul la tuica e negociabil, 15, 20 de lei”, spunea Oana Lis, anul trecut, intr-o emisiune tv, cand a anuntat ca vinde tuica din casa.

Acum, au aparut deja potentiali clienti pentru bautura din prune, iar acestora Oana Lis le-a raspuns pe contul ei de socializare ca trebuie sa astepte noua productie.

Din ce vrea Oana Lis sa faca rost de bani? Ce venituri lunare are familia Lis

In ultimii ani, Oana Lis a vandut tot ce se putea din averea lui Viorel Lis: case, masini, terenuri, chiar si afacerea fostului primar (o moara).
Viorel Lis a marturisit, la un moment dat, care este venitul lunar al familiei: “Am 2.200 de lei de pe urma functiei de primar general, 1.000 de lei de la revolutionari si un apartament inchiriat de unde iau 200 de euro pe luna”.

 

Galerie foto