Din spital, pe scenă! După doi ani de chin, Alex Mica revine în muzică

Artistul internaţional Alex Mică, cel care a cucerit lumea cu piesă “Dalinda”, compusă şi interpretată de el în urmă cu ani, revine pe piaţă muzicală cu noul single, “Latină loca”, ce beneficiază şi de un videoclip care completează vizual ritmurile de reggaeton.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Alex Mică aproape că a dispărut de pe scenă muzicală în urmă cu 2 ani, după ce a suferit un grav accident pe Autostrada A1 când maşină lui a luat foc, de atunci fiind internat în spital de mai multe ori unde a suferit şi câteva intervenţii chirurgicale.

Mai mult, el a fost nevoit să îşi trateze şi alte afecţiuni, precum un sindrom bipolar, boală de care au suferit, de-a lungul timpului, şi vedete precum Mariah

Carey sau Jim Carrey, dar, cu toate acestea, nu s-a lăsat descurajat. Aşa că, după această perioada infernală din viaţa sa, interpretul şi-a revenit, e într-o formă fizică excelentă şi s-a întors în studio fiind mai hotărât că niciodată să îşi relanseze carieră.
”Latina loca” este compusă de Alex Mică şi îi are că invitaţi pe D.E.P. (Diana Elena Păcurar) şi Kalif, doi artişti autohtoni de un real talent. Videoclipul piesei este regizat de Andrei Goinea şi a fost filmat în Braşov în urmă cu câteva săptămâni în două locaţii de excepţie, iar rolul de ”Latină Loca” a fost atribuit Cristinei Belciu, un model şi influencer foarte apreciat în România.

 

”Piesa ”Latina Loca” este, în opinia mea, cea mai frumoasă creaţie muzicală căreia am reuşit să îi dau naştere, după Dalinda şi Breathe.

O piesă care continuă povestea de dragoste şi care vorbeşte despre ea, fata care mi-a furat inima într-o manieră mult mai complexă decât până acum. Având în vedere că în piesă este şi o voce feminină, versurile le-am scris de aşa natură încât să fie un dialog între personaje, astfel încât “Latina Loca” să continue povestea iniţială din “Dalinda”, doar că de această dată personajul feminin recunoaşte dorinţa de a împărtăşi pasiunea cu persoană dorită.
Refrenul, unul exploziv şi dansant, se referă la o fată cu sânge latin, căreia îi place aventură cum de asemenea se întâmplă şi în cazul personajului masculin care o doreşte pe ea în egală măsură. Toate aceste elemente fac din Latina Loca probabil cea mai complexă melodie pe care eu am compus-o cu multă pasiune şi dăruire şi sper să fie cea mai mare realizare a carierei mele din ultimii ani.
Desigur că nicio realizare nu este posibilă fără aportul ascultătorilor, tocmai de aceea, dacă va regăsiţi în această piesă e foarte important să o distribuiţi pe reţelele de socializare”,
ne-a spus  Alex Mica.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Eli si Alex Mica lanseaza single-ul si videoclipul "Nu mai cred in tine"

Asculta aici noul hit al lui Alex Mica! Cantaretul vrea sa dea lovitura din nou pe piata internationala

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies