Din toamnă începe testarea pe oameni a vaccinului israelian anti-COVID!

Israelul va începe din toamnă să testeze vacinul anti-COVID pe oameni

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

Ambasadorul David Saranga
Ambasadorul David Saranga

Israelul a anunțat că va începe, din luna octombrie, să testeze vaccinul anti-COVID pe oameni. Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a oferit un interviu în care a explicat etapele și felul în care va decurge testarea.

În primă instanță, trebuie menționat faptul că vaccinul anti-COVID a fost dezvoltat de Institutul de Biologie și Cercetare din Israel. Prima etapă a testării presupune vaccinarea a 100 de oameni. A doua etapă va fi reprezentată de testarea a 1000 de oameni iar cea de-a treia și ultima va fi testarea pe 20 de mii de oameni, etapă ce ar putea debuta în ianuarie.

Întrebat de reporterii observatornews.ro  Întrebat de reporterii observatornews.ro  când va axista pe piață acest vaccin dacă totul decurge confrom planului, Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a explicat:

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

„În primul rând trebuie să avem răbdare pentru că asta nu se face de pe o zi pe alta. Vorbim despre două etape. Prima va fi până la sfârşitul anului. Până la sfârşitul lui decembrie o să trecem de prima faza de testare şi de a doua. Şi sperăm că, până la sfârşitul lui martie, anul viitor, o să avem produsul în mână. Ce m-a făcut pe mine să fiu foarte optimist a fost că directorul institutului a anunţat că avem un produs şi un produs bun în mână şi, ştiind că institutul respectiv ţine de Ministerul Apărării, mi se pare că este o veste bună şi putem să fim optimişti.”

Citeste si: Reacție dură a medicului Adrian Streinu Cercel după protestele „anti-mască”: „Fiecare este liber să îşi aleagă soarta. Eu sunt oripilat de ce avem”

Citeste si: A plecat în Germania pentru un trai mai bun, dar nu s-a mai întors: povestea lui Andrei, tânărul care la 23 de ani nu mai este printre noi

Citeste si: Imagini apocaliptice din Grecia! Ciclonul Ianos a făcut prăpăd. Românii surprinși de furtună în vacanță fac declarații cutremurătoare: „ A măturat tot. E doar pământul de dedesubt”

Diferențele dintre vaccinul israelian, cel britanic si cel american

În continuarea interviului, David Saranga fost întrebat ce diferențe există între vaccinul israelian și cel britanic și american.

O să vă spun care este diferenţa. Diferenţa este că orice vaccin, orice vaccin în afară de acesta israelian este produs de o companie privată. Vaccinul este produs de un institut care aparţine statului. Asta ce înseamnă, înseamnă că nu vorbim mult până ce nu avem ceva palpabil. Asta înseamnă că nu vorbim mult până nu avem rezultate. Asta înseamnă că institutul respectiv, care este foarte prestigios, dacă a spus că are un produs bun în mână atunci pot să fiu sigur, sau lumea poate să fie sigură că este ceva foarte serios. În acest sens vreau să spun încă câteva lucruri, poate că este relevant. Astăzi, avem în lume peste 160 de vaccinuri sau produse care trebuie să fie testate. Dintre acestea vorbim doar de 20 de vaccinuri care vor fi testate pe oameni. Şi cred că, dintre acestea, produsul nostru poate să lase loc de optimism.”

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Familia Șaramăt, distrusă de durere după ce Sorina a spus că nu mai vrea să audă de România! Reacție dramatică din partea familiei de la baia de Aramă

Povestea portarului Ducan, eroul cu 6 goluri primite în meciul FCSB - Topola! Legătura neașteptată cu Viorica Dăncilă

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Cel mai puternic antioxidant din struguri făcut în casă de Olivia Steer! Cum se prepară

Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies